Forumet - får det bokas in en evk med 3 timmars varsel?

får det bokas in en evk med 3 timmars varsel?

154 0 34
dvs, soc ringde till mig i morse, jag sa att jag var sjuk (och jag låter sjuk i halsen tro mig) varpå hon typ "ok, krya på dig så meddelar vi dig om en annan tid en annan dag"

sen en halvtimme senare ringer det ifrån skolans expidition. "hej det är elevvårdskonferens idag klockan 13.15 och det är bra om du kommer så de inte fattar beslut utan att du är med"

Får de göra såhär? Går i en beslutskåt skola med en kass mentor (förra evk berättade hon för mig "oj att du bara misslyckas hela tiden gör ju att du känner dig helt kass och värdelös. Vi måste få till en förändring så du känner att du kan lyckas för att misslyckas gör ju bara att du känner dig misslyckad." Varpå jag föreslog att typ, kurser jag ändå inte får betyg i kanske kan strykas? och hon typ NEJNEJNEJ inte så. Och så beslutade hon att allt skulle fortsätta som innan fastän jag tydligen känner mig helt kass och misslyckad av det, tror hon?

Blir så trött. Och ledsen, kommer inte kunna gå till skolan innan detta möte (om jag skulle orka pga förkylning) eftersom jag gråter så himla mkt, känner mig överkörd.

Spana också in:

obs, kände mig inte kass och misslyckad eftersom jag ser det som att skolan är för dålig för att få mig gå dit typ, Omoget sätt att se på det men blev uppriktigt ledsen när min mentor (som vet att jag är lite trasig psykiskt) satt och berättade för mig att jag borde känna mig misslyckad och så.
isola:

kontra med: håller du spypåsen?


jag är inte jättesjuk, det går liksom i vågor. Tänker gå dit och säga hur upprörd jag är över att de hunsar med mig, att jag ej är sugen på att sitta på ett möte igen där alla nedvärderar mig och så, fråga vad för förändring de tänkt ut denna gång, och efter det såga iden om den är dålig och därefter effektfullt storma ut ur rummet.

får man storma ut från elevvårdskonferenser?
Redbulls:

hur gick det?:o


det gick ok, min mentor vill eg kicka ut mig från skolan
satt och tuggade tuggummi mkt aggresivt och "JAG UNDRAR VARFÖR DU INTE SKRIVER UT DIG MINSANN"

hon är så brutal, blir ledsen

isola:

På elevrådet?


du hänger ju inte med alls. Elevvårdskonferens har skolan då de inser att de inte gjort sitt jobb och därigenom har en elev som inte riktigt passar i skolformen. evk är till för att hjälpa eleven i fråga men min mentor är så läskig och så, men ah. Ska ej gå på den skitskolan efter denna termins slut, ska kämpa för mitt mvg i en 200pkurs (som dom tyckte var helt värdelöst att jag gjorde) sen ba tackoheiiiii