Forumet - Får inte göra något för min pojkvän, men kan ändå inte lämna honom.

Får inte göra något för min pojkvän, men kan ändå inte lämna honom.

1988 0 33
Hej!
Jag har ett problem.
jag och min pojkvän har varit tillsammans i snart 7 månader. Efter ungefär 4 månader började han bestämma över mig. Jag får till exempel :
Inte ha facebook.
inte vara med min bästavän.
inte platta håret.

Alla mina vänner säger till mig att jag måste lämna honom, och att jag är värd nån bättre. Men jag älskar honom för mycket för att kunna lämna honom. Jag vet absolut inte hur jag ska göra,
Hur skulle ni göra i min situation? [sad]

Spana också in:

x_marty:

En klasskamrat till mig är "blatte" och införde likvärda förbjudna regler inom hans flickväns förhållande. Därför fann jag det intressant.


Det är ju knappast någon nyhet att det finns folk som får lära sig helt sjuka saker hemma, bla om kvinnosyn. Detta gäller för både svenskar och utlänningar.
yazze:

Men jag älskar honom för mycket för att kunna lämna honom.


Hur troligt är det att han älskar dig när han beter sig så? Han behandlar dig som en liten hund som han bestämmer över, och enda anledningen till att du inte får hänga på FB eller umgås med dina kompisar är för att han inte litar på dig och tror att du skall vara otrogen eller lämna honom.

Varför stannar tjejer hos killar som misshandlar dem (fysiskt/psykiskt)?
yazze:

Hur skulle ni göra i min situation?


Jag skulle trotsa honom och göra precis som jag ville. Och hade jag varit din bästavän som du dissat för din kille hade jag skitit fullständigt i dig. Vad är man för person ifall man skiter i ens vänner så fort man lär känna en ny?

Platta håret och umgås med din bästavän (om hon fortfarande finns vid din sida) och passar det inte honom då har du nog inget annat val än att dumpa honom för ni har knappt varit tillsammans i 4 månander innan han började bestämma över idg, vill du vara gift med en person i hela ditt liv som ska bestämma om alling?
Frippe96:

Varför stannar tjejer hos killar som misshandlar dem (fysiskt/psykiskt)?


Inte bara killar [no-no] min killkompis flickvän raderade alla hans vänner av det kvinnliga könet på facebook.
Nintendo:

Gör det ändå. Accepterar han det inte - gör slut.


Jag gör allt även om han inte vill att jag ska det. Men då blir det bara bråk.
Han vill att jag ska välja mellan honom och min bästa vän. Och jag tänker inte välja någon av dom. Om han inte accepterar mig som den jag är, så får han lämna mig. Jag tänker inte lämna honom. jag ska leva som jag alltid gjort, och det får han acceptera.
yazze:

Inte ha facebook.
inte vara med min bästavän.
inte platta håret.


wow that's insane

yazze:

Hur skulle ni göra i min situation? [sad]


Lämna honom. Han har uppenbarligen problem inom sig som får honom att bli så här kontrollerande. Om inte du ställer ett ultimatum kommer han troligtvis bara börja ta mer och mer kontroll över dig.
asså shit hur svartsjuk/orolig för sin tjej får man bli?:O

alltså det är om man gör på detta sätt som man VILL vara otrogen. Gur som helst så blir det nog att prata allvar med honom och/eller strunta i vad han bestämmer över. gör det du vill, inklusive att ändra din frisyr. Frisyren är inte ens utseende, du är säkert söt med annan frisyr också lixom.

I värsta fall får du ju lämna honom, men jag förstår att det är som att få en kniv i hjärtat. Lycka till iaf
yazze:

Jag tänker inte lämna honom.


yazze:

Blir det värre så lämnar jag honom


hehe....

Nä men allvarligt, jag har också varit i din situation. Och för fan, gör slut. Han kommer bara bli värre. Ni har bara varit ihop i sju månader också. Några veckor efter du gjort slut med honom så kommer du fetångra att du inte gjorde slut tidigare. Man måste bara fatta att man har de bättre själv än att vara ihop med ett kontrollerade svin.