Forumet - Får inte hetsa mot folkgrupp... (MIN KILLE JOINAR EN SEKT!!!)

Får inte hetsa mot folkgrupp... (MIN KILLE JOINAR EN SEKT!!!)

225 0 11
... men... de förstör för mig och min kille.

Mormonerna.

De har infiltrerat in sig hos honom. De träffar honom närmast dagligen, försöker få honom gå till deras kyrka, komma med lösryckta bibelcitat hit och dit för att förklara universums alla sanningar.

Min kille håller på att joina en sekt [sad]

Och jag är livrädd för att förlora honom.

Dessa jävla missionärer som finns inom den kyrkan fångar upp människor som min kille lätt. In short, han är känslomässigt instabil, har haft existensiellt trauma, etc, och är väldigt väldigt "impressionable". Jävla skit.

Jag har pratat med honom. Han tycker missionärerna är trevliga och behandlar honom bra (!) (men jag då!?) och att han bara lyssnar, men de jävla missionärerna börjar snacka dop och så!!!

Jag är så himla rädd.

Vad ska jag göra? Hur stoppar jag honom hjärntvättas av denna yankee-sekt?

Jag kan inte träffa honom så ofta. Vi bor på olika orter och shit...

Spana också in:

Mårran:

Mormoner, är de så farliga?


De är sektister. Klart de är farliga. De lever på att bryta ned människors personlighet och individualitet, för att de ska kunna plantera sina frön av onska. [no-no]

Jag rekommenderar TS att ställa ett ultimatum till sin kille. Få honom att välja mellan demonerna och sig. Eftersom hon är tjej så är det ändå rätt väntat att hon någon gång ska slänga ur sig något dylikt, så det är okej.
Berätta för stackarn att om han går med kommer han till slut må sämre, tappa alla relationer, bli skuldsatt och ha jättesvårt att gå ur kyrkan. Sekter sysslar med hjärntvätt och lurar människor. Visa honom en dvd om pastorn som fick hela sekten (nästan 1000 pers) att begå kollektivt självmord, de dödade t o m sina egna barn för att "komma till gud" eller vafan det var. Minns inte heller vad pastorn/sekten hette?

Mår han dåligt nu, kommer han må ännu sämre när har varit med i sekten ett tag.