Forumet - Får inte träffa äldre kille

Får inte träffa äldre kille

1001 0 6
Jag har träffat en kille. Han är 21 år gammal, arbetar och är självständig. Jag är 17 år pluggar och bor hemma. Vi har pratat i ett antal veckor nu och träffat varandra en gång. Vi kollade på film och hade sex. Detta gjorde jag utan att mina föräldrar visste om det, dom kom på mig och är väldigt arga på mig, vilket jag kan förstå. Dom vill nog egentligen inte att jag träffar honom p.g.a åldersskillnaden, men säger att det är okej om vi träffas hemma hos mig. Dom vet att jag inte vill ta hem en kille som inte ens jag känner speciellt bra. Det kommer bli fruktansvärt stelt när det till och med är stelt mellan oss ibland. Hur ska jag göra? Ska jag lyssna på mina föräldrar och lämna honom? 
Jag har dock aningar om att han utnyttjar mig. Han är väldigt snäll, nästan lite läskigt snäll. Han gör allt som jag ber honom om. Han körde hem mig mitt i natten för att jag inte kände för att sova över. Jag får egentligen ut lika mycket av det som han då det var ett sjukt bra sex. Men egentligen vill jag mer och jag är osäker på vad han känner. Det blir konstigt om jag frågar vad han vill med det här när vi bara har träffats en gång. Jag vet att han träffar andra tjejer vilket inte är så konstigt då vi endast träffats en gång. Det skulle vara så skönt att träffa honom fler gånger för att ta reda på vad han vill och vad jag vill. 

Spana också in:

Var försiktig så du inte blir utnyttjad. Var själv tillsammans med en 21 år gammal kille som fjortonåring. Detta var inget som mina föräldrar tyckte om, och de förbjöd mig att vara med honom så jag var med honom i smyg. Visst sa han att han älskade mig och hur speciell jag var men i slutändan insåg jag att han bara sa så för att få mig i säng. Det är inte kul att bli utnyttjad, blir lätt så att den yngre hamnar i underläge. Men så behöver det absolut inte vara, och ådöersskillnadwn mellan er är inte så himla stor heller. Men som sagt, var försiktig.