Forumet - Får konstiga mejl från...

Får konstiga mejl från...

795 0 42
Tjena, jag har ingen aning om detta är rätt ställa att posta detta men men...

Jag har fått konstiga mejl ifrån personer som påstår sig ha sett mig här på forumet. Jag antar förstås att det är spam, men varför får jag dom?

Här är två av mejlen som jag har fått:
Dold text: Hej kära.
Hur mår du idag? Jag hoppas att allt är ok med dig. det är ett nöje att skriva till dig efter att ha tittat på din profil på (ungdomar.se) som verkligen intresserar mig för ha kontakt med er, om ni har lust med mig, så att vi kan lära känna varandra bättre, och se vad som händer i framtiden. Jag kommer vara tacksam om ni kommer att skriva mig igenom mina mail, och veta allt om varandra. Här är min e-post (
[email protected]) Jag väntar att höra från dig, och jag önskar er allt gott, under dagen. Yours Joy (
[email protected])


Dold text: Hello , my name is Rhaxma , it gives me immense pleasure to communicate with you after viewing your profile here .it will be better if you can confirm this message by writing me back via my email so that we can have a private communication,i have something to share with you . i will be waiting to hear from you. have a blessed day........from Rhaxma .

På det andra mejlet står det att det kommer ifrån ungdomar.se och i det första skriver han/hon/det/den att.. ja ni ser själva.

Hur får jag dom att sluta?

Spana också in: