Forumet - Får man CSN (studiebidrag) denna månad?

Får man CSN (studiebidrag) denna månad?

4622 0 14
Vet ej vart jag skulle posta detta men om jag nu postat fel så ursäkta mig o flytta den gärna då.

Jag sluta skolan den 6.e, ja får CSN den 20.nde varje månad då alltså. Kommer man få csn denna månaden, för de skoldagarna jag gått till den 6.e?

Jag menar jag fick CSN den 20.nde maj sista gången. Sen hade jag skola till den 6.e juni. Kommer jag få csn studiebidrag för de dagarna jag gått?

Spana också in:

12characters:

Jag menar jag fick CSN den 20.nde maj sista gången. Sen hade jag skola till den 6.e juni. Kommer jag få csn studiebidrag för de dagarna jag gått?


det du fick den 20e maj var för de dagarna du ska gå i juni. pengarna du får tex 25e april ska du använda under maj, så du får betalt i förskott. nästa utbetalning ska du få i augusti.
12characters:

Ni alla hade fel, Man fick studiebidraget jag fick det precis.Står till och med på CSN'S hemsida att man får till o med i Juni.


Om du får pengar den 20:e är det barnbidrag och inte studiebidrag...[rolleyes]

men ja, för gymnasieungdomar är det tydligen utbetalning i juni och sen i september. för oss lite större barn som tagit oss förbi det där med gymnasium är det utbetalning i maj och sen augusti

http://www.csn.se/komv-folkh-gymn/studiehjalp/utbetalningsdagar
Blivande_japan:

Om du får pengar den 20:e är det barnbidrag och inte studiebidrag...men ja, för gymnasieungdomar är det tydligen utbetalning i juni och sen i september. för oss lite större barn som tagit oss förbi det där med gymnasium är det utbetalning i maj och sen augusti


barnbidrag? lilla gubben jag är 19 år. Och hade du läst tråden så hade du förstått... det enda barnet jag ser här är ja.. du