Forumet - får man gå med i armén när man går i särskola?

får man gå med i armén när man går i särskola?

2139 0 79

Spana också in:

isola: örklaringen enl honom ser du ovan

Bara för man inte får hjälp blir man inte skickad till en särskola, det va därför jag undrade om han kunde beskriva det lite mer specifikt.
---------------------------
(vf jag går i en särskola) jo för att jag fick ingen hjälp av lärarna för att dom hade inte tid med att hjälpa mig så då fick jag inte lära mig dom sakerna man skulle ha så det var df dom skicka mig :/
Så länge du inte har någon spännande bokstavskombo, eller en annan diagnos så kommer inte skolvalet spela någon större roll. Så länge du klarar av de krav som ställs (Godkänd från gymnasiet vill jag minnas). Är man däremot lite spännande i huvudet så kan man bli stoppad av psykologen, eller mönstringsförättaren (finns dom fortfarande?).'

Att läraren inte hade tid med dig antar jag menar att du har någon form av koncentrationssvårigheter eller inlärningsproblem? Det kan självklart påverka hurvida du kommer få godkända betyg från GMU, och kommer få fortsätta en ev provanställning. Det är ganska hög inlärningskurva ska du veta..

Annars om du nu bara är konstig i huvudet kan det bli så att du inte kommer lyckas få någon anställning, utan kommer fasas ur systemet med bara en GMU i ryggen.
Dock finns många chipsmongon på jobbet, så du kommer nog säkert hitta ännu en vän med lite speciella behov.