Forumet - Får man rabbat på Din Tur bussarna om man väljer normalresa?

Får man rabbat på Din Tur bussarna om man väljer normalresa?

195 0 16
Jo nu är det så att jag tänkte möjligtvis börja på gym och då måste jag ta bussen in till stan. 3 gånger i veckan (alltså 6 bussturer) och det får jag lite rabbat för. Barnpris på mina tänkta resor:

Pris 8,84:-
Månadspris 212,16:-

Hur mycket rabbat får jag om jag väljer detta som normalresa? För man får väl rabbat på det? Är så flummig satt jag hittar det ingenstans på deras hemsida...


Mvh [blush]

Spana också in:

envitkossa:

Det beror nog på hur ofta och hur lång sträckan är.


Ehm... Ja men nu menar jag också att man lägger till att denna resa är normalresan. Får man inte rabbat för det också? För man får ju rabbat för det du nyss sa och den rabbaten har jag redan skrivit:

Med rabbat:

Pris 8,84:-
Månadspris 212,16:-

Skrev in det i nån räknesak på deras sida och delade det med två (Det var vuxenpriset. Barn åker på hälften) Men jag lyckas ändå inte hitta nåt om normalresa rabbat...
envitkossa:

Nja, inte riktigt. Men tror att jag betalar ca 9kr just nu med busskortet istället för 12-13kr (?) om jag skulle betalat med vanligt bankkort eller liknande.


Öhm det har ju inget med normalresa att göra. Det är ju bara att det är billigare att ha busskort än att ha bankkort/enkelbiljett.