Forumet - Får panik snart.. ont inuti halsen då jag andas

Får panik snart.. ont inuti halsen då jag andas

4518 0 7
Det är precis som.. ja då jag ligger på vänstra sidan , ibland behövs inte ens det, alltså det känns som nåt är i kläm, det gör svinont att andas in djupt. ibland gör det lika ont o röra sig bara, vrida huvudet åt höger då. Svårt och förklara.. ibland gör det ont upp i bakhuvudet med, och ut i vänsterarmen..
Har inte sträckt mig eller nåt sånt, haft såhär i 3 dagar.. börjar få lite smått panik, sov hos pojkvännen inatt o skulle vrida mig åt honom bara tex, men stannade för de gjorde så himla ont. Det är på en punkt också, ja som om nåt vore i kläm..

Vad kan det vara!? kanske ska fixa tid till vårdcentralen imorgon eller nåt.. men vad ska dom göra åt det? Skicka hem en igen med massa piller eller? [tired]

menar inte i halsen som om jag hade halsont, utan nästan vid nyckelbenet

ÄNDRAT 2010-08-11 20:48
"Uppdateringar" om detta..
nu har det vandrat neråt lungorna istället, och gör skitont då jag andas ibland, spec då det blir tryck mot. båda sidorna lungorna då. men det onda i halsen (som tillhör detta) har flyttats till högra sidan nu istället , jävligt mysko .... o lite småläskigt, gör även ont om jag trycker där nu.

Spana också in:

Ampzz:

Voltaren används av 1miljard människor jorden runt.


Jo vet.. mina föräldrar har det med. Men det gör ont inuti halsen, och nu har det vandrat neråt lungorna istället, och gör skitont då jag andas ibland, spec då det blir tryck mot. båda sidorna lungorna då. men det onda i halsen (som tillhör detta) har flyttats till högra sidan nu istället

jävligt mysko...