Forumet - Får populära killar tafsa?

Får populära killar tafsa?

3972 0 66

Spana också in:

Är väl olika på olika skolor och i olika klasser. Men jodå, det förekommer säkert. Tjejer är dåliga på att säga ifrån och lärare är dåliga på att ta saker på allvar.

Var en kille i klassen som började taffsade på mig ett halvår efter jag blivit överfallen och utsatt för misshandel och våldtäktsförsök på väg hem från skolan. Killen taffsade mig på rumpan och var hela tiden på mig. När jag kom hem en dag efter han tafsat på mig så slog jag sönder halva källaren med ett baseboll tills det gick av.

Sen berättade jag för skolsystern,syon,min klassföreståndare samt en stor gubbe som håller ordning på skolan och känner hela min familj. Gubben hade ett ordentligt samtal med honom och skällde ut honom samt tvingade honom att gå hem och berätta för sin mamma vad han gjort.
Behöver jag säga att det inte hände något mer resten av terminen?
De får inte men de gör det ändå.

En del vågar inte säga ifrån eller vill inte ställa till bråk för att det är enklare att låtsas som ingenting. En högstatusperson handlar utifrån en maktposition och en del vågar inte bråka med någon som har makt.

Många killar är dessutom populära för att de är snygga, vilket gör att de dels får självförtroende nog att tro att de kan göra vad de vill utan att fråga - och dels får de faktiskt göra det just för att de är snygga.
mynona:

Många killar är populära för att de är snygga, vilket gör att de dels får självförtroende nog att tro att de kan göra vad de vill utan att fråga - och dels får de faktiskt göra det just för att de är snygga.


Betyder det här att vissa riktigt snygga och populära killar alltså får typ slå sina tjejklasskamrater på rumpan vid skåpen och andra småperversa saker och ändå få uppskattande reaktioner från dem då eller? [rolleyes]
John:

Betyder det här att vissa riktigt snygga och populära killar alltså får typ slå sina tjejklasskamrater på rumpan vid skåpen och andra småperversa saker och ändå få uppskattande reaktioner från dem då eller?


tror det beror lite på tjejerna också. klart vissa uppfattar det som trevligt