Forumet - Får självmords tankar igen [cry]

Får självmords tankar igen [cry]

991 1 14
(Visste inte vart jag skulle skriva denna tråd någonstans, så jag skriver den här[tard])

-Hur roligt är det att växa upp med en syster som kommer med negativa vibbar/kommentarer varenda gång vi sitter och diskuterar vad jag ska göra i framtiden[mad].

-Som säger att man inte ens rör ett finger[n], och som får en att framstå som en värdelös idiot.

-Inte alls, känner mig värdelös och misslyckad igen [cry].

-Får samma tanke hela tiden, Självmord[cry], har redan gjort ett försök(hänga mig själv) då jag dömde mig själv till 20 fruktansvärda månader på en skola som inte kan sjunka lägre.

-Fy farao(hade blivit halshuggen för det om jag levde på faraonernas Egypten[crazy]), vad ska jag göra, hon gör inget annat än att vara sur förutom när min jobb-kamrat(även hennes pojkvän[mad]) är nära henne, och det gör bara saker värre för att när hon är sur, ah då vill hon inget annat än att förstöra mitt liv.

-Få mig att känna mig som värdelös, som tror hon gör allt i huset för att alla säger åt henne att göra det, rappakalja, hon städar ju huset med egen vilja, hon kallar mig för fetto och tjockis bara för att jag har lätt att gå upp i vikt.
(Har dock gått ner 11 kilo sedan julas förra året [badgrin], i motgång av att jag nu rör mig mer, och växer på längden, vilket då gör att det blir svårare för mig att tappa vikten för att jag bygger muskler)

-Varenda dag får jag lust att slå till henne ordentligt i ansiktet, men då blir jag ju anmäld [sad].

-Vad ska jag göra med den troligtvis sämsta systern en svensk kan ha[confused]???

-Snälla hjälp mig, mina föräldrar säger bara åt henne en gång sedan gör dem inget mer [sad].

Spana också in:

Har du provat att prata i lugn och ro med henne själv? Ibland är det svårt för syskon att skilja på lek och saker som faktiskt kan få en att må dåligt. Jag pratade för längesen med min mycket irriterande lillebror och han blev helt chockad och paff(då han inte hade någon aning om hur mycket han sårade mig) och har inte lyft ett finger sen dess.

Funkar inte det så prata då lungt och sansat med hennes pojkvän och be honom ta ett rejält snack med henne.

You get that bitch big boy!
Du ska inte känna dig värdelös oavsett, tycker du ska snacka med henne ang. det eller snacka med dina föräldrar. Om inte det hjälper ska du kontakta nån på skolan som kan hjälpa dig t.ex. en kurator. Såna saker är allvarliga och borde behandlas omedelbart innan tankarna blir ännu starkare ang. självmord. Men det enklaste är att antingen snacka med din syster eller föräldrar eller en skol kurator.

Mvh Remix
Personligen skulle jag gett syrran en fet jävla käftsmäll. Spelar ingen roll om man är syskon eller inte. Om någon beter sig på det sättet och beter sig så okontrollerat så måste du sätta ner foten och markera vad för åsikt du har. Sitter du och bara låter det ske så får du delvis skylla dig själv. Grow some balls och ta tag i det.