Forumet - Farliga Stockholm

Farliga Stockholm

876 0 82
Stockholm är en värdelös, och framförallt farlig stad! I godan ro jäktade jag till skolan för att inte bli sen, och när jag skulle sprinta genom spärren ut från tunnelbanan så rörde sig spärren förstås inte alls.
Detta resulterade i att jag mosade min hand emot den, fick åla mig förbi den, fick tårfyllda ögon och svor så att folk kollade på mig. Och nu har jag ont och finner det problematiskt att använda tangentbordet, eller överhuvudtaget göra något med handen.

Hemsk stad detta, hemsk och farlig! Håll era barn borta [no-no]

Spana också in:

Czar:

Stockholm är Nordens vackraste stad, i synnerhet på sommaren. Objektiv sanning.


... Nej. För det första tvivlar jag på att du varit i nordens alla städer, och för det andra förstår jag inte vad som är så vackert med en stad som består av vägar, bilar, för mycket människor och höga och ibland även fula hus.
Landsbygdsstäder är vackra städer, då där finns natur och gräs och luft.

lacostekrokodilen:

därför man med lite vett inte ska springa igenom dom. är ju lixom konstruerade för att stoppa dig


Är de väl inte? Jag skulle ju alltså ut ur tunnelbanan, och hade bråttom.
Det är knappast meningen att man ska skada sig på dem (vilket jag gjort, jag har fortfarande ont och det är svullet).

Skrämd av en kvist:

Gillar stockholm. Alla borde vara här.


Nej, usch. Alla är ju här, det är ju det som är problemet. [n]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Czar:

Ja, det gör du. Du har därmed ingen talan.


Varför skulle man inte ha någon talan för att man bor i Göteborg? För att det är en finare stad och ditt påstående således skulle vara dött? [cute]
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Är de väl inte? Jag skulle ju alltså ut ur tunnelbanan, och hade bråttom.
Det är knappast meningen att man ska skada sig på dem (vilket jag gjort, jag har fortfarande ont och det är svullet).


jo, det är dom. gjorde sj samma sak för typ 4 år sen. fast jag hade vanan att öppna spärren genom att ¨låra¨ spärren (var såndär tre pinnspärr) och därav komma ut. olyckligtvis låg min ipod i fickan på låren så den böjdes lätt. höll dock. därav så ska man inte göra nått drastiskt när man går ut ur en sl-spärr. dom är gjorda att stoppa en
XMinGrönaLampaÄrDödX:

... Nej. För det första tvivlar jag på att du varit i nordens alla städer


Jag har varit i samtliga Sveriges stora städer utom Visby (ingen jättestad men ändå) och Karlstad, större delen av Danmark (inklusive Köpenhamn), så gott som hela Norge samt i Helsingfors och Reykjavik, och nej, jag har inte sett något som ens snuddar vid den estetik och mångfald Stockholm uppbjuder. Men visst, jag har inte varit "överallt".
XMinGrönaLampaÄrDödX:

Det är skitdumt. Alla här har ju bråttom, man kan tycka att de borde göra något vettigt och fungerande som inte gör ont.


jag slutade förstå SL som helhet när jag var 10 o insåg att majoriteten av deras verksamhet är skit. hur många jävla spärrvarianter har dom inte byggt? säkert ett tiotal. o sen kom dom här moderna high-tech spärrarna som var plankningssäkra. tog ju nån vecka innan folk kom på hur man gör. behöver bara en halsduk. vad kostar en sån spärr egentligen? ett par miljoner minst :S