Forumet - Farligt..? Nej, jag är en normal tonåring!?

Farligt..? Nej, jag är en normal tonåring!?

2058 0 165
Inte skola, inte affären, inte ut någonstans där man kan träffa folk UTAN att ha sminkat mig, tvättat och plattat håret, har på mig hyfsade kläder.
Ska en familj med småbarn vi känner hit? Ja, då åker sminket på, tvätta håret, platta håret.. Vägrar följa morsan på affären typ 5 min utan att få göra mig iordning..
Vilket både hon och farsan påstår är "farligt" för mig. Att jag måste lära mig att acceptera hur jag ser ut, våga vara som jag är osv. Det försöker tvinga mig ibland.. Men nej? Vadå? Jag är knappast den enda tonåringen som är såhär, men dom förstår förstås ingenting... som vanligt [smile]

Erkänn, du är också så? Lite? [rolleyes]

Spana också in:

Alla är ju självklart olika, men många tjejer är så. Finns ju en "standard" som många försöker hålla omedvetet.

Och nej, jag är verkligen inte fjortis för att jag plattar håret och drar på lite smink. Jag har inte ens mycket. Men jag har BLONDA, KORTA ögonfransar? så säger JA TACK till mascara.. Och platttången är en tillfällig mani skulle jag tro. Har börjat klara mig utan den lite då och då faktiskt, eller ah.. plattar bara luggen [rolleyes]
chipz:

Erkänn, du är också så? Lite?


nja, var sån förut, sen flyttade jag hemifrån, fick bättre självförtroende och tyckte att de va okej att åka någonstans utan att vara sminkad, enda platsen det inte gäller är skolan, fast det har hänt att jag har gått osminkad där också.

Dock går jag ingenstans med smutsigt hår, fast det tycker jag snarare är folkvett än någon ungdomlig noja.
Blivande_japan:

enda platsen det inte gäller är skolan, fast det har hänt att jag har gått osminkad där också.


Jag har gått till skolan utan smink EN gång sedan jag började åttan (hade inget i sjuan..)

Och alla ba: Har du inget smink? [surprised] GUD VAD DU SER ANORLUNDA UT. shiiiiiiiit......

Man ba: -.-

Så hädanefter äre smink i skolan. alltid.
chipz:

Och alla ba: Har du inget smink? [surprised] GUD VAD DU SER ANORLUNDA UT. shiiiiiiiit......


när jag gjorde de kände en lärare inte igen mig först, en kille kände inte igen mig alls och hälsade inte tillbaks och en tredje frågade varför jag såg så blek ut.. (vilket egentligen är ganska konstigt eftersom det enda sminket jag använder är mascara och kayal, vilket ju inte påverkar min ansiktsfärg..)