Forumet - Fars dag.

Fars dag.

1951 1 59

Spana också in:


patrick bateman:
Trevligt! Blev han glad? :)
Det tror jag nog. Min bror bor nere på Gotland och hade inte tänkt åka upp till Hälsingland för att fira jul med våra familjer, så annars hade vår far varit tvungen att fira jul med sin bror och hans familj - vilket han nog inte var så pepp på. Så då känns det ju som en smart lösning att min bror och far möts på halva vägen och firar jul hos mig i Stockholm.

Åtta: Det tror jag nog. Min bror bor nere på Gotland och hade inte tänkt åka upp till Hälsingland för att fira jul med våra familjer, så annars hade vår far varit tvungen att fira jul med sin bror och hans familj - vilket han nog inte var så pepp på. Så då känns det ju som en smart lösning att min bror och far möts på halva vägen och firar jul hos mig i Stockholm.
Ja riktigt bra lösning! Bra jobbat Tumme upp


Zerafina: Weekend med mamma
vill inte tänka på vad dom gör
Haha sorry Rodnarreben: yep de va ju hans dag

Haha tänkte mer att du kanske betalade och bjöd ut honom GalenFingerprints: Pappa delade ju då fars dag med min födelsedag vilket gör att fars dag inte får mest uppmärksamhet. Men familjen var här och åt middag, jag fick presenter och pappa ett kort med ett löfte om att jag ska bjuda honom på cosmonova.
Fyller du år på fars dag? Då fyller du väl år idag? 15 min till godo! GRATTIS!!! 

Vad är cosmonova förresten? :)

patrick bateman: Fyller du år på fars dag? Då fyller du väl år idag? 15 min till godo! GRATTIS!!!
Haha jaaa, tack! 


patrick bateman: Vad är cosmonova förresten? :)
http://www.nrm.se/besokmuseet/cosmonova/omcosmonova.5715.html En sorts bio, på naturhistoriska museet, det är alltid om natur på olika sätt och filmduken går ända upp i taket och längs väggarna. Skitmaffigt. Svårt att förklara så att det låter lika coolt som det är. 
Cosmonova+planetarium.jpg    Cosmonova+planeterium2.jpg


Fingerprints: Haha jaaa, tack!
Coolt! Nöjd med min timing också med tråden Cool hoppas du hade en trevlig födelsedag och att din far hade en trevlig fars dag :)Fingerprints: http://www.nrm.se/besokmuseet/cosmonova/omcosmonova.5715.html En sorts bio, på naturhistoriska museet, det är alltid om natur på olika sätt och filmduken går ända upp i taket och längs väggarna. Skitmaffigt. Svårt att förklara så att det låter lika coolt som det är.
Ah! Jo jag vet vad det här, kände inte igen namnet bara. Funderade på att gå på det när jag var i Stockholm men blev av nån anledning inte av :( Haha tror jag fattar att det är coolt så är lugnt. Älskar bio och om filmduken är så cool är det nog rätt nice Tumme upp

Den bilden till höger!! Ser bra häftigt ut alltså.