Forumet - Farväl ungdomar.se

Farväl ungdomar.se

699 0 25
Det här blir min sista sommar, jag lovar.

Jag ser dom vi var. Det kommer aldrig tillbaka va? Dom är förrädiska, minnen. Allt fult utelämnas; de säger att man ska se framåt, tänk framåt! Jag tänker bakåt. Där är vi nu. Inte här, utan där. Då.

Minns du när vi var nyreggade? Det finns här inuti, på näthinnan när jag sluter mina ögon. Jag vill lämna um och flyga bort, se ner på er och vinka lite. Men ni ser mig inte. Det kändes som att jag förlorade allting jag var, när jag blev variabel.

jag hatar dig. eller, jag älskar dig. jag älskar dom vi var. vi stannade i djungeln en hel dag, och nu vill jag dit igen.

aldrig mera vinter

jag undrar hur det kommer bli i min avreggtråd, när jag avreggar. jag kan se det framför mig. det är inte tänkt att oldies ska avregga här. Ni som kände mig ordentligt, mina vänner, jag undrar vad ni kommer tänka. Ni kanske bara kommer vilja glömma det här och inte vara där, och jag förstår er. Jag hade inte heller velat skriva där om det var någon av er. Kommer ni sakna mig då? Alla har ju en möjlighet att välja själv, och jag kanske väljer det här. Kan ni fatta det? Jag tror det är viktigt att ni fattar det.

Tro nu inte att det här är ett rop på hjälp. Jag vill det här, jag känner inte alls för att vara med mer. Kommer ni vara ledsna för att det är såhär och gråta? Eller kommer ni bara gråta för att man bör göra men det utan att veta varför? För att det bara är jävligt sorgligt och sen gå vidare, och leva livet. Jag hoppas ni gör det. Jag hoppas ni glömmer.

Sen skulle jag säkert vakna mitt i natten och tvivla på mina val och på min kärlek, och gå den där lilla promenaden ner till vägen och se bilarna rusa förbi i mörkret. Och låta mig bländas av helljusen, känna kylan och ensamheten där ute. Och sen återvända till sängen och hålla om henne, hata mig själv och mitt mörker. Se det lösgöra sig någonting ur dimman långt där borta och sakna den värld jag föddes i. afum. Som jag kanske aldrig lämnade, och kanske blev jag kvar här. Kanske väljer jag det? Kanske åker jag ingenstans. Jag stannar här. Jag väljer det.

Jag väljer det.

Dold text: = jag tar en paus från um i en månad nu. PöZz ppl

Spana också in: