Forumet - Fascistfasoner hos moderatorkåren

Fascistfasoner hos moderatorkåren

1824 1 40
Time har låst mig för att jag uttryckte en åsikt om ogillan för ett visst beteende som jag skrev i ett enda inlägg. 

Jag blev låst för att jag inte undergivet höll med hennes åsikt om hur hon har rätt i sin subjektiva tolkning av det hela. Jag anser att det är rent maktmissbruk! Sådant sker inte när andra människor konsekvent beter sig dåligt på UM, men när det berör någon som Moderatorkåren har som vän då missbrukas makten grovt!

Vad anser ni om detta?

Spana också in:


Proteus: Det här ter sig aningen vinklat, låter konstigt att hon skulle låsa dig för något så harmlöst. Vill du utveckla lite grann? Vad handlade saken om?
Jag hade en diskussion med Zymba, varefter jag ansåg att hon medvetet ville vara självdestruktiv och det irriterade mig så jag skrev att jag ogillar självömkande beteende. Zymba tog väl till sig av det där rätt hårt, såg sen att hon avreggade. Time sände mig pm där hon kritiserade mig hårt och betedde sig som en översittare. Om jag inte höll med henne om att hon har rätt och jag fel skulle hon låsa mig.

Vad ska man säga? Tycker du att det låter rättvist?

_X_: Vad ska man säga? Tycker du att det låter rättvist? 
Nej. Så länge du håller dig inom ramarna för vad som är lämpligt att skriva i ett diskussionsforum ska du ha rätt att kritisera folk, även om det sårar. Nu tycker jag inte att din fientlighet mot självömkande beteende känns särskilt hjälpande/konstruktiv, men du ska ändå få uttrycka din åsikt utan att bli låst.

Sen verkar Zymba må extremt dåligt just nu och det kanske inte var så finkänsligt att kritisera henne så hårt som jag förmodar att du gjorde, vilket jag antar bidrog till times agerande. Två dagars låsning är heller inte särskilt länge.

Proteus: Nu tycker jag inte att din fientlighet mot självömkande beteende känns särskilt hjälpande/konstruktiv, men du ska ändå få uttrycka din åsikt utan att bli låst.
När det är detta som  mest effektivt håller kvar en i ett destruktivt beteende upplever jag att det är bra att kritisera det. Jag vet att det iaf har hjälpt mig. Jag har dock lovat Zymba att inte skriva mer till henne efter att jag skrev det inlägget, men likförbannat blev jag låst.

Proteus: Sen verkar Zymba må extremt dåligt just nu och det kanske inte var så finkänsligt att kritisera henne så hårt som jag förmodar att du gjorde, vilket jag antar bidrog till times agerande. Två dagar är inte heller särskilt länge.
Det är inte antalet dagar som irriterar mig mest utan detta översittarbeteende från Time.

_X_:
Du beter dig illa i princip varje inlägg du skriver, men ser inte att du blir låst. Detta jag citerat är för övrigt ett personangrepp och respektlöst beteende så egenligen hade du kunnat bli låst om man ska tillämpa konsekventa regler på forumet.
jag gör inte naturliga följder av depression såsom självömkan till ett psykiskt brott och pikar människor över det när de mår dåligt, som en jävla högstadiefjortis

jag får ofta mina inlägg borttagna dock, jag skulle gissa på att jag inte blir låst för att jag inte gör lika hängivna försök att kränka folk personligen (snarare än ytligt, såsom att du är en fåntratt för att du gnäller om fascistfasoner när du betedde dig illa och blev låst - dessutom i två dagar, lmfao)

payphonepimp: jag gör inte naturliga följder av depression såsom självömkan till ett psykiskt brott och pikar människor över det när de mår dåligt, som en jävla högskolefjortisjag får ofta mina inlägg borttagna dock, jag skulle gissa på att jag inte blir låst för att jag inte gör lika hängivna försök att kränka folk personligen (snarare än ytligt, såsom att du är en fåntratt för att du gnäller om fascistfasoner när du betedde dig illa och blev låst - dessutom i två dagar, lmfao)
Du är en riktig ängel du. Rullar ögonenTrött