Forumet - Fashioncore/scene kläder

Fashioncore/scene kläder

2160 0 9

Spana också in:

Scene och fashioncore är två helt skilda stilar. Ganska lika när det kommer till vissa grejer dock, som musiken. Jag behöver nog inte förklara mer för det fattar ni. Annars har ni ju alltid Google; Finns mer att läsa om det där. Det jag vill komma till är att det kan skilja sig beroende på vad man letar efter.
I varje fall, det finns ju alltid Carlings som någon redan nämnt. Shock.se är ett tips. Det finns många affärer i UK, kan dock påpeka att vissa affärer är dyra; tänk också på frakten. Annars är ett tips att bara springa runt och leta efter saker som du tycker passar. Ji-Style har väldigt söta kläder. Dark side clothing (UK) är ett tips också. Har själv beställt därifrån och de har ganska snabba leveranser.
-
EMO-band. Beror ju helt på där också. Det är ju inom en genre och det är många band som blandar in "emotional rock/pop". Därför är det svårt att helt identifiera just "emo" då det växt till en massa subgenrer. Men jag skulle tipsa om Skillet till att börja med. Även screamoband är att föredra. Pröva All that Remains också.
Sedan har man ju det lite mer "snällare"M alltså akustiskt och pop. En av mina egna favoriter är Secondhand Serenade. Här kan du läsa mer om det: http://sv.wikipedia.org/wiki/Lista_%C3%B6ver_emoband
Det finns massvis av band som scene kids och emo kids lyssnar på.

Det är bara att sätta igång och hitta just din personliga stil.