Forumet - fast and furious filmerna?

fast and furious filmerna?

25285 2 5
jag är jätte förvirrad. Snälla kan någon nämna alla 5 filmer i rätt ordning?...
Såg 5an som kom ut för nån månad sen och blev sugen på att se alla filmerna men det är omöjligt att hitta vilken ordning man ska se dem i :( . vissa säger att 5an - fast five är nr 4a. wtf liksom?, så är det ju inte.

VARNING FÖR SPOILERS!!!!

det är helt fel ordning förutom 1:an och  5:an

1. the fast and the furious. Rätt, för där börjar Vin Diesel känna Paul Walker då han är polis. och dom bråkar och skiljs åt då Vin Diesel är tillsammans med Michelle Rodriguez 

2. fast and Furious inte 2 fast 2 Furious för i 2 fast 2 Furious är Paul Walker inte polis längre men det är han i fast and furious.  Och Saung Kang snackar om Tokyo (i filmen fast and furious) vilket kommer i fyran (Tokyo drift) där han dör. Och dessutom dör Michelle Rodriguez i fast and furious och Vin diesel och Paul Walker tvingas träffa varandra igen p.g.a en person där Vin Diesel också hamnar i fängelset och i slutet får man se lite av när dom räddar honom 

3. sen kommer 2 fast 2 furious där då Paul Walker inte är polis där då inte vin disel är med för att han är i fängelset som man får se i slutet av fast and Furious där då Paul Walker slutar att vara polis.

4. the fast and the furious: tokyo drift. Dör Saung Kang och i slutet får man se Vin diesel komma tillbaka

5. fast & furious 5. där i början får man se vad som hände i 2 fast 2 Furious och där får man se Vin diesel förflyttas med buss och sen så räddar dom honom.

varför Vin Diesel kommer in i bilden å Tokyo drift har jag ingen jävla aning men det måste vara den här ordningen  i alla fall. Annars har dom fuckat alla filmer och dessutom fuckat upp min hjärna!


Spana också in: