Forumet - Fastnat för henne

Fastnat för henne

581 1 1
Tja!

Är en vanlig kille på 20 år som har grova problem med kärlek.

Träffade en tjej för ca 2 veckor sen ute på stan, vi har gemensamna kompisar. Vi började liksom dras till varandra lite, och jag är väldigt observant och tar in signaler man får från tjejer om dom är intresserade eller inte rätt bra. Så jag vill påstå att hon raggade upp mig lite grann i början.

Vi är på en klubb med alla våra polare och vi två är med varandra istortsett hela kvällen och tillslut kysstes/hångla vi. Jag kände direkt (även om jag va onykter) att hon är svinskön, vacker och vi klickade. Så jag tog hennes snapchat haha.. Och sen så sket det sig med min polare så jag va tvungen att dra..

Vi började snapa varandra egentligen direkt efter jag drog. Snapade i en vecka i sträck typ och vi båda tar inititaiv och det är fett bra konversationer.

Vi träffas ute igen helgen därpå, samma sak där, vi dansar, dricker, kysser varandra
Och här märker jag att jag vill träffa henne nykter för båda gångerna vi setts ute så har det liksom inte slutat med att vi gått hem tillsammans för nånting har alltid hänt med våra respektive kompisar..

(Jag är inte den som ligger runt, så därför hade jag gärnat velat haft sex med henne för att då försvinner alla hjärnspöken och nerverna för det mesta som jag tyvär får)

Iallafall, jag får hennes nummer, vi skriver varje dag i en vecka igen, och nu vill ju jag träffa henne nykter! Jag frågar - hon är upptagen hela veckan, vilket jag visste! Dumt av mig.. Helgen som kom så va det summerburst och vi båda skulle dit. Jag hade inte hört av mig på en dag dagen innan för jag fick rådet att "spela svår" hatar detdär men det funkar ju för att skapa spänning. Vi båda är på summerburst, jag skriver tillslut vart är du? Hon svarar "här" osv och sen skriver hon "kom"!! Så jag letar rätt på henne bland alla tusentals människor, hittar henne! Vi dansar och har tagit det tillbaka lite eftersom båda inte hade druckit så mycket.

Men det känndes fett bra endå, vi gick därifrån jag o hon med hennes tjejkompisar, hon ber mig värma henne och lite sådär så allt verkar chill och nice tycker jag liksom.

Jag ska vidare och ska hem så vi kramas säger att vi letar upp varandra imorgon igen (summerburst) . Andra dagen dådå, samma sak hon frågar vart jag är, vice versa, det är ännu mer folk nu så det känndes omöjligt så va nära på att ge upp efter 15 min bland folkhavet, ska gå ut, säger till mig själv nej! Så jag går in igen och hittar henne när jag ärpåväg bort från scenen den andra gången! Det kändes meant to be haha,

Våra polare gäng ska dra vidare till samma klubb, vi står med varndra våra polare och jag och hon i kön, snackar inte så mkt (inte min starka sida) vi kommer in, jag tappar bort henne direkt, tänker aa ajt hon drog. Sen efter några timmar så ska jag dra hem! Står utanför klubben och då ser jag hennes ena polare och då hon komma ut med två snubbar (ena pojkvän till hennes kompis) tänker då aha aja där va det över.. Hon smsar då att hennes kompis blev för full och va tvungen att dra, vet inte om det stämde när jag såg hennes kompis komma där men aa jag sket i.

Frågar hur hon mår dagen efter.. Hon mådde inge bra alls (lite allvarligt va det tydligen) men vi smsar lite, vi har en bra konversation hela kvällen, jag säger godnatt och droppar tillslut att jag vill träffa dig i vecka, och att jag inte pallar vara för på. Har inte riktigt fått grepp hur hon är för tjej, så om hon vill att jag ska vara på, vilket är jobbigt för mig eller om hon liksom inte vet riktigt

Ska tillägga att hon haft ett förhållande på 2,5 år som tog slut för ca 3-4 månader sen.

Men så aa hon svarar att hon vet inte om just nu passar så jättebra men kan höra av mig i veckan om jag skulle kunna

Där jag svarar , gör så! Men känn inte att du måste nu eller nånting sånt!

Och nu är vi här.. Jag tänker på henne varje dag.. Jag har total fastnat för henne och det är inte nånting jag gör för någon om hon inte visar/visat intresse. Hon har ju varit intresserad, det har varit på rätt spår!
Men kanske så är det jag som gett för mycket, och inte spelat svår tillräckligt..
Eller hon kanske inte vill ha nånting seriöst nu med tanke på att hon nästintill precis gått ur ett förhållande.

Nu står jag jag här, deprimerad över livet och tanken konstant på henne. Hoppas nån här har nånting bara tips på vad jag gör eller ser vad fan jag gjorde bort mig

Spana också in: