Forumet - FATTANTE!!!!!!!!!!!

FATTANTE!!!!!!!!!!!

302 0 15
TJA UM! LÄNGESEN! VAD HAR HÄNT MED DESIGNEN?? FÖRSTÅR MINDRE ALLTSÅ!!

I ALLA FALL

Jag har ett litet problem. Det är nämligen så att jag inte hittar vart man fotar/filmar med min inbyggda webcam. Jag har fotat och filmat med den förut men nu verkar kameran försvunnit. Har sökt igenom datorn men det enda jag kan hitta är konsolen till kameran där man kan redigera bilden men själva bilden går inte att hitta. Jag vet dock att kameran inte slutat funka etc, eftersom man kan ta bild med den via facebook.

EEEHHH förklarar lite tokigt HE-HE

Spana också in:

OF 5:

installera om den


Wanking_BC:

Öhm, förstår inte riktigt vad du menar tror jag, men det låter som att du kan mena att det är något fel med mjukvaran.. Ladda ned nya drivrutiner?


HE-HE hur?

My dreams are her:

Troligen har du glömt bort i vilken mapp bilderna sparas i. Du kan söka efter filerna så kanske du finner dem om du vet vad de heter(om det är det som är huvudproblemet?)


Menar inte bilderna jag tagit med kameran innan den blev tokig! Menar själva kameran som inte går att få upp och fota med.

aristoteles:

Installera drivrutinerna bara. De finns på tillverkarens hemsida.


dem som tillverkat min dator? Alltså dell?
det konstiga är ju att jag hittar själva konsolen där man ändrar ljus etc innan man tagit bilden, men inte själva bilden. Jättesvårt att förklara åh.

bilden=det som kameran ser. Alltså oftast mig dåra, och det visas som en film(eller typ spegel liksom) sen väljer man om man vill spara ögonblicken och trycker isåfall på film eller fotoknappen.
Vision:

det konstiga är ju att jag hittar själva konsolen där man ändrar ljus etc innan man tagit bilden, men inte själva bilden. Jättesvårt att förklara åh.


Varför inte bara skriva någon i stil med "Min webcam visar ingen bild, men programvaran för att hantera denna fungerar."

Som sagt, prova att installera drivrutinerna, det kan finnas uppdateringar och buggfixar så det är lika bra att testa.