Forumet - fattar inte grejen[confused]

fattar inte grejen[confused]

388 0 62
postis_per:

med tjocka tanter som går till gymmet för att GÅ på löpbandet i 30 minuter så att alla blir upptagna


Jag gjorde,vet att d är onödigt men styrketränade efter. d va trevligt att gå där och kolla på tv samtidigt eller prata med gymägaren som peppade en och sa att man såg resultatet och man va söt,sicken lögnare,men en applåd för att han kunde ljuga så bra ialf.

Spana också in:

PHilippaPH:

Läpning på gymmet är juh bara konstigt. Man behöver inget kort för att springa , det är gratis utomhus.


De kanske inte har tillgång till något nära ställe där man kan löpa på, alla vill säkert inte springa på gatorna/bland folk som en del gör.

Sen kan löpning vara uppvärmning.
Link:

De kanske inte har tillgång till något nära ställe där man kan löpa på, alla vill säkert inte springa på gatorna/bland folk som en del gör.


Hmm, jojuste, du har en poäng, ... Det tänkte jag inte på- Det är juh typ inte så trvligt att gå på stan när en flåsande snorig joggare swischar förbi titt som tätt.
Är det dåligt väder ute är det ju mycket najsare att springa på löpband än utomhus i blåst, regn eller kyla. Oftast spelar de väl musik, och så slipper man bära med sig en vattenflaska när man springer, och man slipper möta massa folk som glor på en. Finns ju massa bra anledningar att springa på löpband ju!

Att gå kanske är lite lamt, men om de går länge och ofta så, visst.