Forumet - Fattiga människor som bara dricker öl hela tiden

Fattiga människor som bara dricker öl hela tiden

1087 0 24
En tanke som slagit mig är alla dessa människor som endast köper öl hela tiden. Det är mitt sätt att suga in information och skapa en inre analys av någon. Genom att kolla på bordet de har framför sig och sedan undersöka deras drycker. Det jag kommit fram till är att 90% av alla människor är fattiga. De sitter där med sina öl. Beställning efter beställning. Öl. Öl. Öl. En 50-lapp kan de unna sig. Ni äcklar mig.

Men då frågar jag mig själv, vad hände med människans njutning? Människans utstrålning? Människans självrespekt? Män klagar på att de inte får napp på krogen/nattklubben men svaret är ju så uppenbart, allt beror på din äckliga low-class-öl som står och flottar sig som en äcklig hamburgare. Kvinnor uppfattar din billiga öl som urin. En uteliggares urin.

Beställ en drink istället. Eller är du fattig? Framstå inte som fattig om du vill ha fisk. Det handlar inte om att bjuda drinkar till drinkluders, det handlar om att visa sin egen stake. För ja, i just stundents hetta så kan du inte visa din kuk, utan ditt glas är din stake. Din symbol som berättar för tigern vem du, som lejon, är.

Läs in och ta in.
Åtta:

Så desto dyrare en dryck är, desto godare är den?

Om man råkar tycka om öl, får man då inte köpa det? Måste man köpa en svindyr och äcklig drink?


Absolut. Du kan inte skylla på någon annan än dig själv. Du har hjärntvättat dina smaklökar till att tycka om öl. Första klunken smakar piss men du lurar dig själv till att förvandla den smaken till någonting yummie.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Det inte många vet men som jag upptäckt i min research är att under 1700-talet (då öl uppfanns) så lurade indianerna oss white people till att tycka om öl (genom svart magi) men faktum är att de fick oss att inbilla oss att kiss är öl och det finns tyvärr kvar i mäns hjärnor än idag (då de fortfarande tror det)

Eftersom att kvinnor dricker drinkar (om ni nu inte är lesbiska eller feminister) så betyder det att vi utvecklas snabbare. Det vet väl de flesta.

Spana också in:

Angelize:

Du har hjärntvättat dina smaklökar till att tycka om öl. Första klunken smakar piss men du lurar dig själv till att förvandla den smaken till någonting yummie.


Nej, du har fel. Ölen smakar för mig bara illa om det är en sort jag inte gillar eller inte är sugen på öl.

Tänk om man inte gillar att dricka något som smakar saft med alkohol i? Och som dessutom kostar mer. Men ibland kan det vara gott med annat än öl faktiskt.Angelize:

under 1700-talet (då öl uppfanns)


Är du seriös?

"The earliest known chemical evidence of beer dates to circa 3500–3100 BC from the site of Godin Tepe in the Zagros Mountains of western Iran."