Forumet - Favorit jänkar märke

Favorit jänkar märke

1510 1 85

Spana också in:

Jag har många favoriter. Först ut blir en gammal, supergammal klassiker. En Cadillac Eldorado Cab från 1954. 

cadillac_eldorado_1954_01.jpg

cadillac_eldorado_1954_02.jpg


Om man bortser från inköpspriset och bara kör bilen några hundra mil varje sommar och även om bilen sörplar i sig en dryg liter i lugn landsvägskörning och säkert två liter milen i stadskörning så blir ändå bilen billigare att äga än en vanlig VOLVO eftersom Cadillacen stiger i värde för varje år samt att bilen dels är (väg)skattebefriad och har en löjligt låg försäkringspremie per år.
ser fler som tar dodge charger och de förstår ja för de är en grym bil men jag ser den inte som jänkare utan det är en muskelbil, en jänkare är en gammal amerikanare som man ofta super i med polarna medans en muskelbil njuter man av Glad mitt val är Chevrolet i valet av jänkare sen muskelbil tar jag dodge charger 68-70 tal. Chevrolet 60a bel air/ impala 4 dörrars, 57an 64an 63an gillar jag men mest 60an 

S3ON: Fula
Ett bestämt NEJ  Mycket glad


S3ON: lågteknologiska etc
Vad beträffar de äldre 50-, 60- och 70-talarna kanske du inte kan förvänta dig en dator i bilen som styr tändförlopp, insprutning osv och inte ens överliggande kamaxel utan nu snackar vi vanliga förgasare och stötstångsmotor. Tom nya bilar typ Chevrolet Corvette C6 har en 6-liters V8 (stötstångsmotor) uppborrad till 6,2 liter som presterar 437 hk vilket ger 0-100 km/h på 4,3 sekunder. En knapp tiondel sämre än för Porsche 911 GT3.

stoner: Vad beträffar de äldre 50-, 60- och 70-talarna kanske du inte kan förvänta dig en dator i bilen som styr tändförlopp, insprutning osv och inte ens överliggande kamaxel utan nu snackar vi vanliga förgasare och stötstångsmotor.
exakt 

gillar framtidskonceptbilar i karossdesign

frispinner en massa om framtid1 o så 

det som kan komma om 20 år är mer intressant än det som är och var