Forumet - Favoritgodis?

Favoritgodis?

817 1 12
Okej, nu är klockan två och jag kan inte somna som vanligt. Så nu undrar jag vad som är ert favoritgodis. Själv älskar jag godis lite för mycket och min favorit är fazer choklad :) mums 

Spana också in:

Favoriter: Kina puffar, ostbågar, gelehallon, plommonhjärtan eller vad de heter, Dumle också finns det en större variant av Dumle nära Kina puffar som är dubbelt så mycket sötare än någon av de och mer krispig. Tutti frutti och godisremar från loppmarknader, dounats med jordgubbsmak eller choklad utan nonstop. Nonstop i bakning, sådana där socker dekorationer på muffins och små kycklingar på påskbakelser som jag inte vet om de är marsipan. Godishalsband är fina och se på. Malteters när jag tröttnat på Kina puffar och Dumle, de är dyrast tycker jag och hårdare. Kit kat älskar jag och bounty. Twix large.

Det mesta i påskägg som tillhör påskäggen, vet inte vad äggen innehåller som ser ut som tutti frutti. Center choklad och fudge. De vita snökulorna om de blivit lite mjuka men jag hatar de vita med lakrits i, samma med de små Kina puffarna i påskägget och en Kina puff med russin i. Polly älskade jag förut. Älskar namnet också.
Tiger yoghurt är inte godis men lika sött och små puddingar. Älskar allt med vit choklad och det mesta med mint. Lindt kulor och Merci, noubless apelsin. Jo just det, får inte glömma pappornas favorit godis: ... twister blandning med kola karamellen, bridge med mint karamellen och den mjuka chokladen man inte kan köpa någonstans.
Vet inte, har nog inget direkt. Gillar blandning istället, som ett gelékrusbär, en plopp, en knäck, en marshmallow osv... Gillar variationen. Men brukade älska sådant pulver i rör när jag var liten men de säljs inte längre. Älskar iofs en viss typ av sugkarameller, de finns i röd, blå och grön blandade, rejält goda fast de blir sura i mitten men är väldigt stora så det tar en halvtimma innan man kommer dit... Inte alls optimalt godis för tänderna :X

Karameller är ett schysst godiskoncept överlag i och för sig. Lite som paj eller soppa, finns alltså så mycket olika smaker och kombinationer att ha i sugkarameller/polkagris/klubbor går att variera mycket, typ som choklad. Grunden är densamma men med helt olika typer av finish.