Forumet - Fd vänner

Fd vänner

157 0 22
Heeej!

Ska berätta om mitt problem:
Jag och min fd vän hade varit bästisar sen vi va typ 2år gamla och blev ovänner i små perioder under vår vänskap. När jag var ca 17år hade vi ett litet bråk om något mkt oviktigt. Vi blev t o m vänner samma kväll och nästa dag sa jag att jag skulle ringa henne. Vilket jag gjorde men hon svarade aldrig och nu har det gått 2,5år. Hon bytte msn och hade precis sålt sin mobil och det går inte att ta reda på hennes nummer. Vet att hon hade en väldigt psykiskt krävande period då och att hon mådde dåligt men jag var hennes enda vän. Jag har försökt skriva till henne och en jag känner som också känner henne har försökt prata med henne och han sa att hon inte vill prata om det. Just nu mår jag så sjukt dåligt över detta och har mått dåligt ända sedan 2,5 år tillbaka! Förstår inte varför hon inte vill bli vän med mig igen.. Vi var bästa vänner och bråkade egentligen aldrig..

Hur kommer jag över henne?! Vad ska jag göra???..

Spana också in:

Lalle NÄTVANDRARNA:

Vad hände när du skrev brev till henne, vad skrev du?


Skrev brev till henne för ca ett halvår sedan att jag saknade henne jättemkt och frågade om vi inte kunde vara vänner igen.. Skrev mer men kommer inte ihåg allt, men det var verkligen bara snälla saker och jag förstår inte hur man inte kan svara på ett sånt brev.. Det är så jävla knäckande hela grejen.. Jag har alltid sagt att jag inte e sur på henne pga hur hon mådde vid denna tid men nu börjar jag faktiskt att bli sur iochmed att hon har tusen chanser att bli vän med mig men vill inte..

mopsen:

Är det inte bara att gå hem till henne eller är det distans mellan?


Nej vi bor väldigt nära varandra :/ men eftersom jag inte tror hon skulle reagera på ett bra sätt vågar jag inte utsätta mig för det. Hon svarar ju inte mig på något sätt så skulle jag gå dit skulle jag bara göra bort mig och få en dörr i huvudet.. Det känns som jag borde låta henne vara nu och gå vidare med mitt liv men jag saknar henne för mkt :(..
Inget skulle göra mig lyckligare än om vi kunde bli vänner igen..

Tänk att va bästisar och oskiljaktiga under ca 15 år och sedan bara förlora allt..
mopsen:

Jag får inte ihop det där.
If ya want herrr back, yoo go n' get her.


Men om hon inte svarar mig på något annat sätt varför skulle hon göra d om jag kommer hem till henne? Situationen är komplicerad eftersom jag inte tror resten av hennes familj tycker om mig. Dom hälsar inte på mig när vi möts utan tittar bara surt precis som allt är mitt fel.. Känns som jag försökt på alla möjliga sätt nu! Borde jag ge upp??
mopsen:

Men du får riskera det.
Plus att det är asssssjobbigt att älskar någon som inte vill bli älskad.


Jaa det är skitjobbigt! [shake].. Funderar ibland på att ta risken men just nu när jag precis fått reda på av den vi båda känner att hon inte vill prata om det och inte verkar vilja ha kontakt med mig så klarar jag inte det.. För jag tror ärligt talat inte att d hjälper.. Det kommer bara få mig själv att må sämre.. Finns d inget annat sätt? :/
Fallingapart:

Dom hälsar inte på mig när vi möts utan tittar bara surt precis som allt är mitt fel.. Känns som jag försökt på alla möjliga sätt nu! Borde jag ge upp??


Det kan också vara för att de inte vet hur de ska tackla det liksom. Om det är värt riskerna med att ringa eller gå dit för att prata med henne så ska du kanske göra det. Det värsta som kan hända är ju att ni inte är kompisar efter det, och då vet du ju?
Lalle NÄTVANDRARNA:

Det värsta som kan hända är ju att ni inte är kompisar efter det, och då vet du ju?


Känns som jag redan vet eftersom hon dissar alla andra sätt som jag försökt kontakta henne på.. Men kommer nog leva på hoppet ett tag till och sen gå vidare.. Försöker gå vidare varje dag men det e svårt.. Tror att alla som haft en bästa vän sen man ba yngre kan förstå vilken mardröm det skulle vara att förlora henne. Det är tusen ggr värre än att förlora en kille..