Forumet - Fejk kik-profil?

Fejk kik-profil?

684 0 4
Hej! För ungefär två - tror veckor sedan så började jag skriva till en tjej på kik. Jag hade hittat henne på hemsidan discussi och hon var en av de få som inte ville ha nakenbilder , så jag lade till henne. Vi chattade och pratade om allt mellan himmel och jord. Vi pratade om problem och funderingar, sexualitet och kärlek. En massa grejer. Vi delade även bilder på ansiktet, men aldrig något naket. 
hon frågade om mitt nummer och jag sa att jag inte var säker på ifall jag ville ge ut det. Men hon blev besviken och det blev en "argare" ton över sitt svar på det.
så hon fick nummert eftersom att jag inte ville lämna henne, jag trodde att hon skulle blockera mig. Hon var faktiskt en av de första jag kom ut med min sexualitet för. 
men för någon dag sedan så kom inte meddelandena fram. Det stod bara sended, inte delivered eller read.
det har gått fem dagar nu och hon har inte öppnat och när jag skriver till henne står det att hennes telefon har varit avstängd från kik ett tag
nu undrar jag om hon var fejk? Ville hon bara ha bildera på mitt ansikte för att göra ett nytt konto där hon låtsades vara mej?
svårt för er att veta såklart.. men har det hänt er tidigare, och hur gjorde ni?
förlåt för jag skrev så långt

Spana också in:

Nu har jag inte använt kik på väldigt länge, men kan det inte bara vara så att hon inte haft tid att gå in på kik eller ha loggat ut tillfälligt? Kanske fått mobilförbud eller något, man vet ju inte. Visst kan hon ha varit fejk, men det var ju bara gått fem dagar så jag skulle inte dra några förhastade slutsatser ännu.