Forumet - Fejkar orgasm

Fejkar orgasm

385 0 20
Detta kommer förmodligen låta hur dumt som helst, men whatever.

Det är så här att jag aldrig har fått orgasm utan klitorisstimulation, och jag vet att vissa har väldigt svårt att få det och att det är normalt osv. men på senaste tiden har jag lagt mig till med en dålig ovana, jag fejkar orgasm och "fejkstönar". Det har aldrig hänt vid one night stands, men med mina 4 senaste pojkvänner har jag gjort det i stort sett varje gång vi har haft sex, om det inte bara är en snabbis. Mest för att få killarna att känna sig bättre tror jag.

Jag har inte tänkt på det speciellt mycket förrän nu det senaste, och nu när jag och min pojkvän har varit tillsammans ett tag skulle det kännas dumt om man helst plötsligt "slutar komma". Alltså om jag skulle sluta med det.

Vet egentligen inte vad jag ville ha ut av detta, men.. kommentarer, tips och allting är välkommet.
1.Du är förbannat korkad. Ingen idé att ha sex om man inte får ut nåt av det.
2. Om du ska va en dålig flickvän och inte kan va ärlig om att du fejkar så finns det många bortförklaringar till varför orgasmer uteblir. Om din kille inte kan ge dig en, gör så du själv kommer istället för att fejka ditt förbannade pucko, avskyr folk som fejkar.

Spana också in:

Prata med din pojkvän om det - det kommer inte bli bättre om du fortsätter såhär. Min flickvän berättade väldigt tidigt i vårat förhållande att hon brukade fejka men att hon aldrig ska göra det igen - Du får ingenting ut av det och killen tror att han gör rätt.


Så berätta för honom - kan egentligen bara bli bättre.
Om ni pratar kan du förklara vad du behöver under sexet för att det ska vara bra, få en öppen fin och underbar dialog och sedan ha ett bra sexliv, det är värt att berätta det, skämmas lite, må lite dåligt och sedan komma över det, för att faktiskt ha ärligt bra sex.

PRATA - MED - DIN PARTNER - FÖR - FAN
Så man själv ska ljuga för att nån ska känna sig bättre och personen ska tro att sexlivet är bra men det egentligen är kass för ena parten?
Man ska inte fejka från början och får man inte orgasm kan man fan ta och ge sig själv än istället för att tro att killen mirakulöst ger en multipla på två minuter.
Jag förväntar mig inte att min pojkvän ska ge mig orgasm heller, och har aldrig gjort eftersom jag aldrig fått det.

Jag har gett mig själv orgasm flera gånger vid sex också (genom klitoris), men gör inte detta alltid.

Och snälla ni, jag VET att detta är jätte dumt. Känner mig dum också och det är anledningen att jag startade denna tråden om ni inte förstått det. Dock känns det som att jag hellre bara allmänt slutar fejka (slutar "komma" i hans ögon) än att prata om det..
porrgroda:

Det är så här att jag aldrig har fått orgasm utan klitorisstimulation,


Samma här.. jag har heller aldrig lyckats komma utan att vidröra klitoris samtidigt.

porrgroda:

jag fejkar orgasm och "fejkstönar"


det gjorde jag med one night´s förut, just för jag ville ej vara den klassiska "döda fisken" i sängen som alla killar hatar. Det är nog tjejernas prestationsångest i sängen, vi ska stöna och killarna ska hålla stånd länge, tagiskt egentligen...

porrgroda:

Mest för att få killarna att känna sig bättre tror jag.


porrgroda:

och nu när jag och min pojkvän har varit tillsammans ett tag skulle det kännas dumt om man helst plötsligt "slutar komma". Alltså om jag skulle sluta med det.


När jag fick min nuvarande som sa jag till mej själv att det här förhållandet ska vara rakt igenom ärligt, jag är färdig med lögner och fejk. Jag har aldrig kommit under vanlig penetration/sex med honom, och han känner sej fatksitk int pressad, han VILL att jag ska komma så... man både han å jag vet att det är SVÅRT för tjejer å komma utan vidröring av klittan.

Detta är ett väldigt käsnligt ämne att ta upp... men om du ej har lust att fejka orgasmen i all framtid, om du nu känner att han e den rätte... så tycker jag att du ska erkänna detta för honom, och samtidigt förklara varför du fejkad.. för att du känner kanske en slags prestationsångest, att du alltid gjort så, att det varit mer av en vana som bara forts, det har inget med han å göra osv.