Forumet - Fel i huvet efter en överdos?

Fel i huvet efter en överdos?

9203 0 32
Hej, för 2 dagar sen tog jag överdos. 60 atarax tabletter, åkte till akuten. Magpumpades inte, kommer inte ihåg så mkt sen dess. Knappt gårdagen heller. Allt bara snurrar, fortfarande! och de har gått 2 dagar. Och ja tappar minnet hela tiden,. asså korttidsminnet eller vad det heter. Glömmer saker som precis hänt, eller hänt under dagen. Jag kan inte tänka normalt heller, de tar extra lång tid för mig när ja ska förklara ngt. Det känns som all min kunskap har försvunnit, ja kan ingenting längre känns det som. Jag har nationella i matte i morgon, o ja undrar hur det ska gå när ja inte kan det LÄNGRE. jag kunde de rätt okej innan, men nu har ja tappat allt o.O hur mkt ja än koncentrerar mig kan jag inte lösa uppgifterna.
Så min fråga är, kommer detta försvinna? Eller kommer det alltid va såhär?

Ni behöver inte berätta för mig hur barnslig elr emo ja är som tog dem tabletterna. Det är mitt eget fel, o egna problem. Och ja, jag ångrar det.

Men de ända ja vill är ett svar på min fråga.
NUJÄVLARR:

hahahahahahahahahahaha försökte du ta livet av dig med atarax hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha dör hahahahahahahahahahahahahahahahaha


vem har sagt ngt om att försöka ta livet av sig?
ja försökte inte ta livet av mig, och ja behöver inte förklara för dig heller vrf jag tog dem. vem vet ja kanske bara ville sova lite ;)

Spana också in:

massgrav:

Nej fy fan. Smällde i mig Risperdal, Zyprexa, Haldol, Xanor, Zopiclon, Flouxetin, propavan och diverse annat krafs. Minns fortfarande inte ett röv utav förra året typ, bara fragment


det är effekten av ordinerad dos under längre tid, man blir helt mos. effekten av enorm dos på samma gång är mer hälsofarlig och det känns lite som om man är döende. tänk dig alla bieffekter på samma gång, gånger tusen, samt en vilopuls på typ 150. inget som egentligen rekommenderas, men ska han/hon fejka ett självmordsförsök så kan denne lika gärna ta i på ett sätt som iallafall gör att det känns som om denne håller på att dö en ond, bråd död.