Forumet - 51 skäl att hata Stockholm

51 skäl att hata Stockholm

1436 0 17

Spana också in:


Fridask: Sämsta anledningarna jag någonsin har läst. Det är bara avundsjuka av trötta bönder som orkar ens tänka så mycket illa om Stockholm. Men jag kan förstå att folk inte klarar av tempot när de levt ute på vischan i hela sitt liv. Hur orkar man hata sin egen huvudstad ens? Flytta, avgå, stick.

Jobbar på att få flytta och jag är född och uppväxt här, behöver verkligen variation känner jag.

47 ”Alla tjejer älskar stockholmare, är det där tån klämmer? Bönderna får stå och skämmas med högaffel och skit i ansiktet.”


48 ”Vi jobbar på kontor och vi är den mest högutbildade befolkningen i Sverige.”

49 ”Vanligt fenomen i många länder att övriga landet avskyr huvudstaden. Det har nog att göra med ärvd avsky mot den plats där forna tiders diktatorer (kungar) härskade och avundsjuka eftersom dels den politiska makten är koncentrerad dit, dels för att huvudstaden brukar vara betydligt rikare än landet i helhet.”

”Alla udda och sjuka människor söker sig till Stockholm så att de kan leva ut sina sjuka fantasier. Det blir så i större städer. Galenskaperna blir accepterade.”
Tycker det är ganska nice!

”Det finns nog flest manliga modebloggare per capita här och det äcklar mig.”
Äcklas av personen som skrev detta. Mkt.

”De har så svårt för att tala manligt.”
Mitt största mål i livet är att prata manligt. ELLER?
Hur pratar man ens manligt???????

”Stockholmare beter sig som amerikaner, allt utanför egna staden/staten är oviktigt, allt som behövs finns här. De känns ofta obildade, korkade, ungefär som en typisk blond tjej.”
Denna person känns ungefär som en typisk vit kränkt man.