Forumet - Feminismen är en bottenlös avgrund

Feminismen är en bottenlös avgrund

1600 1 47
Mycket prat om detta Genus nu, tydligen är det en ny världsordning på gång där kvinnan skall ha all makt. Ned med männen. Patriarkatet skall störtas och män ska man skära av pungkulorna på i bästa fall. Detta är genusnazisternas slagord, i en förklädnad av jämställdhet verkar det för ett samhälle där mannen lever på kvinnans nåder.

Feminismens skugga kastar sig över den rättvisa värld vi lever i och den moraliska solförmörkelsen är total. Ge mig ett lyse att se med i denna mörka tid av manshat.

Detta genus är givetvis bara snack, det finns inget sådant. Om man inte tar för sig av kakan får man inget. Bara för att kvinnan ej äter av den betyder det inte att mannen skall sugas ut på sin del av kakan till kvinnans fördel. Var är logiken i det?

Att det var bättre förr är en klyscha, men de flesta klyschor är sanna. Den frigjorda kvinnan är inget annat är en schymf mot allting som är korrekt och moraliskt. Kvinnan skall skratta och underhålla, men mer komplicerade sysslor skall man lämna till männen.

Vidare menar jag att män världen över måste resa sig och göra sin röster höras, ta skepnad av en organisation för godhet och rättvisa, nu när vi står vi den mörka avgrund som feminismen är.

Spana också in:

Feminism är ju en bra grej egentligen men har blivit så himla löjligt, fjantigt och mänhatande. Feminister idag är hatar bara män utan anledning och median gör allt bara värre. 

Exempel är ju att män knappt får vara i närheten av dagis/förskolor längre för då blir man anklagad att vara pedofil av feminister. 

När jag tänker feminism tänker jag på kärringen i "Jakten" med Mads Mikkelsen. typisk feminist. 


patrick bateman: Feminism är ju en bra grej egentligen men har blivit så himla löjligt, fjantigt och mänhatande. Feminister idag är hatar bara män utan anledning och median gör allt bara värre. 

Exempel är ju att män knappt får vara i närheten av dagis/förskolor längre för då blir man anklagad att vara pedofil av feminister. 

När jag tänker feminism tänker jag på kärringen i "Jakten" med Mads Mikkelsen. typisk feminist. 

du är så härlig

håller med

var på en asbäng femenist föreläsning där de snakade om att att låta kvinnor ha kontroll över sin egen ekonomi

hålla är de helt jävla dumma i huvudet eller!!!?

de skulle bara köpa skor för alla pengarna!!!!!

har ni inte sett zalando reklamen lr!??!?!? den visar hur det faktiskt är när man blandar kvinner o pengar XD