Forumet - Feministäckel

Feministäckel

1032 0 112

Spana också in:

opiium:

Feminism har gått över till "all makt åt tjejer" och det är inte rätt


Dom här är extra äckliga.. Dom skriker, är otrevliga, har en blick likt terrorister med mera. Det är inte riktigt friskt det där hatet mot andra könet.. Dom är dessutom oemottagliga för andra åsikter och bevis som läggs fram för att män diskrimineras och mår dåligt av olika orsaker.
ormöga:

jösses, om ni nu hatar feminister så förklara varför ni inte vill ha jämnställdhet på ett sätt så alla förstår varför istället för att vara så jävla omogna!


Vadå omogna? Kolla på dom som kallar sig feminister i den där studion så ser du att det inte är riktigt sunt..
ormöga:

jösses, om ni nu hatar feminister så förklara varför ni inte vill ha jämnställdhet på ett sätt så alla förstår varför istället för att vara så jävla omogna![tired]


OBS: jag har inte tittat på fyran just nu, för jag orkar inte så jag vet inte något om det.

http://ungdomar.se/forum.php?thread_id=199616&page=1#7383160
Står sammanfattat här rätt fint i en tråd angående vad feminister sysslar med och varför det är överflödigt i samhället.
"Bara bröst i badhus, stå upp och kissa, män är djur, män är sämre än kvinnor, Fru-går-man" och allt sånt trams är bara idioti på högsta nivå.

Feminister strävar inte efter jämnställdhet, de vill att män ska vara på den platsen kvinnor har varit och att kvinnor ska styra och ställa över männen.
Scum-feminister, gudryn schyman, F.I...listan kan göras kilometerlång över kvinnor som hatar män utan något annan anledning än att de är män.
Pappbox:

män är sämre än kvinnor


men lyssnar inte på sånna!! det är inte så man vill! media är media och man kan vara feminist och ha skitbra åsikter som inte klankar ner på männen. en riktig feminist vill inte trycka ner en man. det är viktigt att veta... sen kan det ha gått snett nånstans också... klart
ormöga:

nej? absolut inte och det är verkligen inte det man vill åstadkomma!


Vad är din kommentar till den norska undersökningen som visar att män oftare blir slagna av sin partner (kvinnor) än kvinnor som blir slagna av sin partner (män).

Detta tystas ju bara ner, samtidigt som kvinnor, media och politiker fortsätter tjata om motsatsen [cool]
ormöga:

men lyssnar inte på sånna!!


Jag kan säga såhär:
Min åsikt i frågan är att alla rättigheter som en man har, ska en kvinna ha med och samma gäller skyldigheter.
Inget av könen ska få orättvisa fördelar, nackdelar eller dylikt.
jag värderar kvinnor lika högt som män och anser att man igentligen inte behöver någon feminism.

Tyvärr så befläckar Scumfeminister och gudrun schyman feministernas namn, som en gång i tiden faktiskt stod för något som var väldigt positivt och har lett till stora förändringar inom samhället.

ormöga:

så det är absolut fel och bland annat därför är feminister hatade?


Nej, men jag tycker det är fruktansvärt onödigt att stå och på fullaste allvar mena att detta är en "viktig" debatt när folk i samhället verkligen lider.
Barn som tvingas leva på existensminimum eftersom föräldrarna är fattiga, hemlösa BARN som föddes in i ett hem som inte villa ha dem där.
människor som förföljds och dödas, när de flydde sitt hemland just av den anledningen.

att ha BH på sig när man badar skulle inte jag kalla för allvarligt problem förrän alla andra problem i samhället är lösta.
Bajen Hardcore:

Vad är din kommentar till den norska undersökningen som visar att män oftare blir slagna av sin partner (kvinnor) än kvinnor som blir slagna av sin partner (män).


För att kvinnor oftare blir slagna i sverige? det går inte att jämföra. men jag är lixom inte så insatt i vad andra tycker som är feminister. jag vet bara att JAG inte vill trycka ner män och göra kvinnan bättre, utan bara värdera kvinnan mer. hade du varit kvinna lovar jag att du hade förstått vad jag menar....