Forumet - Feminister

Feminister

528 0 79

Spana också in:

pinkmoon:

Bara Ta Allt: Jag är övertygad om att du inte har nån jävla aning om vad feminism är överhuvudtaget.


Feminismen är en stor anledning till att samhället ser ut som det gör idag.
Ex.
Familjer måste ha två arbetande föräldrar för att ekonomin skall gå runt. Va det så för 60 år sen? Okej, kvinnor vill ha sin jämställdhet det förstår jag, men vem är det som blir lidande?
Barnen! Då modern inte tar sitt genetiska ansvar som är att föda och uppfostra ungjäveln. Istället lämnar hon bort barnet på dagis och hos främmande människor(barnvakter) osv, medans hon är ute och jobbar. Vafan lär sig barnet utav det? När ingen är där för att visa vad som är rätt eller fel, de känner sig undermedvetet oälskade.
Tror personligen att det är därför som så många ungdomar i dagens samhälle pundar runt, och super sig redlöst fulla. Dom har istället en mor som är ute och gör en karriär i något yrke. Frågan är bara *Varför?
För att tjäna cash? Är inte barn det viktigaste som kan ske i en människas liv? Till och med i fucking evolutionen är det så att kvinnan tar hand om barnen och mannen är ute och jagar, försörjer med andra ord familjen.
Det finns en miljon sådana här exempel På hur feministerna påverkar samhället till det negativa, det intressanta är dock hur dom försöker få normala vettiga kvinnor att gå med på detta, och dessa "normala" kvinnor är så hjärntvättade att dom faktist försvarar det ovanstående.