Forumet - Fest igår...

Fest igår...

229 0 6
Var på en fest igår. Drack inget vilket är lite ovanligt så jag kände att jag inte kunde släppa loss riktigt, fast längre in på natten så vågade jag släppa loss lite (Är en otroligt tillbakadragen person, ni vet den som sitter i ringen och inte säger nått).
Men nu till de viktiga, när det kanske var ca 1h kvar på festen kom två tjejer upp där utav en av dem verkade intresserad av mig, vi började dansa alla tre och det blev lite mer närgången dans med tjej Nr1, vi dansade ända in i slutat utav festen och på utsidan så jag nog ganska avslappnad ut men inuti så hade jag smått panik. Jag visste fan inte vad jag skulle göra, detta har liksom aldrig hänt förut. Så jag typ "smekte" henne och kysste henne på nacken (vet dessutom inte hur man gör det).
Vi dansade "röv mot skrev" (om ni fattar vad jag menar) nästan hela tiden tills sist då vi dansade ansikte mot ansikte, och då blev hennes polare lite mer utav en "Cock-blocker" och jag vågade inte lägga in nått "hångel". Ganska snabbt efter att vi hade börjat dansa ansikte mot ansikte så tog festen slut och vi gick skilda vägar.

Meningen med denna texten är att jag vill ha tips om nått sånt här händer igen, vill har lite grunder att gå på :P så skriv alla era tips om "första ragg"

Spana också in: