Forumet - Fest på fredag...

Fest på fredag...

254 0 23
På fredag ska jag träffa en kille som jag träffat en gång tidigare. Vi träffades genom gemensamma vänner på en fest som slutligen resulterade i att vi hade sex med varandra. (Både fulla som nyktra). Han kontaktade mig ganska fort att han ville träffa mig igen och lära känna mig mer. Men jag va osäker på vad jag ville eftersom jag va nybliven singel. Men kontaktade honom 2 veckor senare så nu har vi haft lite sms-kontakt. (Ofta han som skriver att han vill ses) Men min fråga är:

Vad ska jag prata med honom om där?
Känns som det kan bli lite stelt iochmed att vi träffats en gång, haft sex och sen inte setts på en månad!.. I början var han mer på det, men nu har hans sms blivit färre och färre och får ingen bra kontakt me honom på msn.

Jag vill liksom visa mig ganska neutral. Inte jätteintresserad men inte heller ointresserad. Hur ska jag då agera tycker ni?

Spana också in:

blondieyou:

Jag vill liksom visa mig ganska neutral. Inte jätteintresserad men inte heller ointresserad. Hur ska jag då agera tycker ni?


Berätta om vad du gjort under dagen, inget bryter isen lika bra som meningslöst pladder. Vad du säger är helt oviktigt egentligen, du kan berätta om en tjej som hade fult hår i matkön eller vad fan som helst, bara du bryter den stela första minuten typ.
mediakatt:

Men vad fan. Du har ju redan startat två trådar om det här och kommit fram till att han verkar dryg och att du inte är så intresserad ändå i båda.


hehe fan :P.. men jag känner trots allt något för honom har jag upptäckt :( vet inte vad jag ska ta mig till..

Pelle Pelikan:

Eftersom han kontaktade dig ganska fort efter att ni hade haft sex. Han trodde förmodligen att han hittat en ev KK i dig.


Kan inte det vara ett sätt att visa att man är intresserad av att lära känna personen då?
blondieyou:

;) ja det är ju ett alternativ.. kanske har rätt du!


Kanske. Beror väl på hur intresserad du faktiskt är och hur du känner inför saken. Jag har i vart fall inget intresse av att umgås med folk som gör att jag mår dåligt, och du verkar ju inte sådär överväldigande glad över hela situationen.

Edit: Ur mitt perspektiv, då. Det kanske inte stämmer.
Shrimpy_:

hooooooora?!???


Hora definerar man en person som tar betalt för sex, vilket jag ej har gjort! Så därför en väldigt omogen kommentar som jag inte tar till mig.

Shrimpy_:

hade ni sex flera gånger då? t ex en gång nykter och en gång när ni fyllnat till?


Ja vi hade sex både på natten när vi var fulla, och sedan en gång på morgonen när vi va nyktra..

Pelle Pelikan:

Inbilla dig det du.


Tror inte du kan bedöma om han e intresserad el inte faktiskt :P..

isola:

vill också gå på kalas


haha :)