Forumet - Festdilemma

Festdilemma

768 0 38

Jag vet inte om jag ska gå ut ikväll eller inte?! Mest för att jag är rädd för att förstöra morgondagens pepp inför träffen, men det verkar vara en helfestlig grej ikväll. Det är finalen av Fucked Up Friday som jag aldrig varit på och det involverar: asbra band och dj:s, glowsticks och självlysande kroppsfärg. Liksom hallåeewh. Har inte så himla mycket pengar heller, så vore bra att spara, meen. Vill utnyttja bästa nationerna innan jag flyttar också. Hmm. 

Och ja; jag kan dricka måttligt (även om det är mindre kul) men mår alltid likadant dagen efter ändå. Börjar bli gammal på det viset.

Spana också in:


iddqd:
Learn2hanterabakfylla vafaaan, bara att hälla i sig 1 jävla massa vatten på kvällen och ev vitamintablett och sen bota med mer vatten, kaffe och käk dagen efter wöööööööö så pallar du nog med träffen också.
Låter som en bra plan! Måste bara lära mig att stå emot känslan av "åh säng *däckar*" när jag kommer hem efter utekväll.

Chi Huang Ti: ska gå ut ikväll och kanske kommer imorgon :--)

jag röstade på alternativ 1

Kom imorgoooon! <3 
Vet du hur stressad jag blev när du skrev att det betyder dotter? Du är skyldig mig en ursäkt haha, det var inte menat så Ledsen. Men nej, jag fattar inte, du får förklara. Mycket glad
Knegaren: Men då äre ju pedofilleri! Alla under typ 13 är ju flickorFörvånad
Asså...inte för att jag raggar på 13-åringar...men du fattar.....hoppas jag....Rullar ögonen