Forumet - Festivalstrul

Festivalstrul

1169 0 28
Ni vet.. det är festival, man är lite småfull, hittar en kille, närmar sig och börjar strula. Just den här killen kan jag bara inte släppa. Tänker på det hela tiden och det typ pirrar i hela kroppen när jag tänker på det. Och jag förstår heller inte varför jag bara gick därifrån utan hans nummer. (Min kompis drog iväg pga hans klängiga kompis så jag drog också iväg efter ett tag, men glömde såklart ta numret?!).

Jag vet vart han bor, vad han heter och hans ålder så jag sökte lite spontant för att få fram hans fullständiga namn. Tro det eller ej.... men jag hittade honom! Hittade även hans facebook. Nu känns det lite sådär... stalkeraktigt? När det knappt har gått en vecka liksom. Borde jag låta bli? Jag menar... han bor mer än 50 mil härifrån så chanserna att vi kan träffas är ganska minimala. Men ändå... jag vill!! Vad borde jag göra?
headswithroll:

Jag vet vart han bor, vad han heter och hans ålder så jag sökte lite spontant för att få fram hans fullständiga namn. Tro det eller ej.... men jag hittade honom! Hittade även hans facebook. Nu känns det lite sådär... stalkeraktigt?


Shit va läskig du är. Du är säkert en såndär som står hemma och hotar med kniven om han kommer hem lite sent också[shake]

Spana också in:

headswithroll:

men grejen var den att jag visste bara hans förnamn ;) han sa aldrig sitt efternamn. vill inte att han ska tycka att jag är läskig... haha


han lär nog inte ändra åsikt ju längre du väntar, tror inte jag ialf.
jag hade gjort det! i fall han vill ha kontakt så godkänner han ju å vill han it så går livet vidare.
Vilken festival va du på?