Aviseringar
Rensa alla

fet mage


Ämnesstartare

blir helt galen på mitt magfett. är 168cm och väger 52kg. smala ben och armar osv men magen blir aldrig helt platt. ska jag behöva bli underviktig för att fettet ska försvinna? det är en valk alldeles under/vid naveln. vill att det ska vara helt stramt och inte finnas något att ta tag i. tränar inte så mycket men försöker äta bra mat, har alltid vart smal men aldrig fått en helt platt mage?? vad kan man göra


   
Citera
Ämnesetiketter
mdma
 mdma

Hur och var fett lägger sig är en genetisk fråga. På de flesta så fördelar sig fettet längst kroppen, men på en del så lägger sig fettet på mer specifika ställen, även på mig så lägger jag mycket lättare på mig fett runt midja och nedre ryggen än någon annan stans.

Kort sagt så för att bli av med fettet ska du äta mindre kalorier än vad du använder på en dag. Beräkning på detta kan du få fram genom att googla "calorie calculator". 


   
SvaraCitera

En platt mage är inte naturligt för de flesta kvinnorna i världen. Du ligger på gränsen till undervikt och bör inte gå ned i vikt. Kanske är det bara du själv som tycker att det ser ut som att du har en stor mage. Kanske är den uppsvullen pga besvär från tarmarna. Vid funderingar bör du tala med skolsköterskan eller någon på ungomsmottagningen. 


   
SvaraCitera

Det enda sättet att få en plattare mage är att börja träna magmusklerna så att muskelmassan ökar och fettmassan minskar. Muskler är mer kompakt än fett och du ser smalare ut även om inte vikten minskar. Jag har själv en jobbig mage och det spelar ingen roll om jag väger 80 eller 63, magen är fortfarande där. Det är naturligt att ha en mage som inte är riktigt platt, ingen av mina vänner har en helt platt mage, en av mina vänner är en aktiv dansare och hon är väldigt smal men även hon har en synlig mage. De flesta som har en helt platt mage på perfekta bilder håller in magen eller spänner magmusklerna.


   
SvaraCitera