Forumet - Fettförbränning?

Fettförbränning?

95 0 17
Ingen aning om detta är rätt forum men får väl chansa.

Om man vill förbränna fett från kroppen, typ från låren och magen, är det bästa sättet att springa då? Nu menar jag med träning, inte med matkost och sådana saker. Vill inte direkt ha muskler, bara förbränna fett från låren och magen.

Spana också in:

Miceparade:

Har hört att det är effektivare att gå om man vill förbränna. Och att om det är bättre kondis man vill ha är det effektivare att springa.


mnjah det är mest önsketänkande:p när man springer förbränner man typ 5x så mycket kalorier vilket är allt som spelar roll när man vill gå ner i vikt :e
izzabellaaa:

låren och magen.


du kan inte punktförbränna. Fett bränns från hela kroppen men ifall du har stora lår genetiskt så kommer fettet först och främst försvinna från andra ställen.

Löpning är väldigt bra för att gå ner i vikt, simma är ännu bättre om du vill bli slank utan muskler.

Miceparade:

Har hört att det är effektivare att gå om man vill förbränna.


Gå är något effektivare, det är sant. Men du måste gå väldigt mycket längre tid än du måste springa för att gå ner lika mycket i vikt . Tror fler orkar springa i 1h än att gå i 3[cute].
Miceparade:

Har hört att det är effektivare att gå om man vill förbränna. Och att om det är bättre kondis man vill ha är det effektivare att springa.


Har för min del hört att man förbränner ungefär lika mycket på samma sträcka, men det blir ju mer på samma tid om man springer såklart. Jag tror om man verkligen "springer" så går det nog mest glykogen ifrån musklerna medan om man går/joggar lugnt så kanske det blir mer ketos, fettförbränning. Kan tänka mig att det är så i alla fall.

Vill du gå ner i vikt annars, dra ner på kolhydrater som gör dig hungrig o stimulerar kroppen till fettinlagring. Det är ju så de säger nu [crazy]