Forumet - Fettförbrännings tabletter.

Fettförbrännings tabletter.

1875 0 17

Spana också in:

Hemsidan för det hänvisar inte till några som helst studier som bevisar dess påstådda "fettförbrännande" effekt, och den mest relevanta ingrediensen verkar vara koffein, som förvisso ökar metabolismen, men inte så pass mycket att det gör någon större skillnad. Den enda effekt du lär uppleva är att du möjligen känner dig lite piggare när du nyligen tagit det, men det kan du lika gärna åstadkomma med en kopp te.
Vad trevligt folk som hänger här...

Min erfarenhet av sådana tabletter är att de fungerar marginellt. De kanske ökar din hjärtrytm så att du använder (marginellt) mer energi än annars. Koffein gör samma sak, ät hälsosamt och motionera. Det är min åsikt.

Jag kollade på innehållsförteckningen och den innehåller koffein + en massa annat säkert helt onödig skit och du kommer kanske bli piggare, ifall du bränner mer fett har nog inte att göra med tabletterna.

Slutsats: Slöseri med pengar, köp koffeintabletter på apoteket istället eller lägg dig tidigare på kvällen.

Ha det!

//TrainingGround
RUN FATBOY RUN!

gymgrossistens prylar är bajs och har oftast ingen riktig vetenskaplig forskning på att deras grejer ska funka. bästa är om du bara dricker svart kaffe. inga kalorier och koffein. rent teoretiskt ska du förlora 2+kg rent fläsk genom att bara dricka 6 medelstora koppar kaffe i 10 veckor.
MEN JAG VET ICKE NANANANANANANANNANANA PUSSSSSSSS