Forumet - Fi-topp torterade sin dotter

Fi-topp torterade sin dotter

3979 1 34

Spana också in:

Mitt svar är egentligen "okej". Tråkigt för tösen ifråga men inget jag bryr mig något större om då jag saknar förtroende för F! redan från start. Med tiden kommer liken falla ur garderoben en och en men är du F!:are så lär du väl inte ta till dig något nämnvärt då partiet är så ideologiskt knutet. Ska bli roligt att se hur media i framtiden hanterar dessa nyheter dock.

N3794N:
Kommer från killen som dagligen länkar till interasistmen, vars enda mål är uttryckligen att smutskasta SD.

Hon har dessutom erkänt brottet.
Antirasistiska sidor är betydligt mer pålitliga än rasistiska sidor. IRM består till 95% av SD-politikers egna ord, allt IRM behöver göra för att "smutskasta" SD är att presentera vad SD-politikerna gör och säger.

Z0dd:
Antirasistiska sidor är betydligt mer pålitliga än rasistiska sidor. IRM består till 95% av SD-politikers egna ord, allt IRM behöver göra för att "smutskasta" SD är att presentera vad SD-politikerna gör och säger.
Och allt FT, AP mfl behöver göra är att presentera vad övriga politiker gör och säger. IRM är en hatblogg mot SD, inget mer.

Men hur som helst är det inte topic utan topic är F!-politikerns barnmisshandel, F!s agerande och etablerad medias mörkning.

time:
Det kom upp för mindre än en dag sedan, vi har väl ingen aning om de låter henne vara kvar eller inte? De lär säkert kommentera det snart. 
Då det är val om tre dagar känns det som något de borde vara angelägna att ta tag i innan istället för att radera och blocka alla som frågar om det på deras fb-sidor.

time: Och hur vet vi om det har blivit mörkat av media eller inte? Är inte alltid lätt att hitta artiklar/notiser från så länge sedan. Hon var ju inte politiskt aktiv inom F! när detta hände heller, eftersom F! de facto inte fanns då. Det gick väl till åtal, så det måste väl ha skrivits om på något sätt?
Syftade givetvis på att de inte har tagit upp det nu innan valet. Vi vet alla hur rubrikerna hade varit om det hade varit en sdare.
Att det finns stollar i samtliga partier är inget konstigt. Det som däremot är intressant är hur media helt döljer detta. Hade det skett i något alliansparti så hade det definitivt skrivits om. Hade det skett inom SD hade det däremot blivit förstanyhet. Jämför bara vad Expressen skriver om på sina löpsedlar. Några lokala SD-företrädare som för några år sedan under något tillfälle skrivit anonymt och främlingsfientligt, att jämföra med detta där alltså en fi-kandidat TORTERAT sin egen dotter - inte ens en notis. Skrämmande vilken partisk media vi har i Sverige.

Weeaboo: har inte friatider typ en logo med svältande auschwitzfångar på sin framsida?  hur trovärdig kan en källa som glorifierar nazimens värsta dåd egentligen vara? länka något från expo ifall du vill vara något så när trovärdig annars mobbar vi dig.

mvh pkkommunisthen
Hur kommer det sig egentligen att friatider har den stämpeln, även i SD? De få gånger jag varit inne på sajten har jag inte upptäkt något anmärkningsvärt. Ligger det någon grund i det?