Aviseringar
Rensa alla

Fika hos mig med fd lärare. Flörtig? Hur tolka? Hjälp!


Ämnesstartare

 

Hej! Hoppas någon kan hjälpa mig... Jag är tjej, 19. Tog studenten i våras.

Hur skulle ni tolka om er före detta lärare, 55+, gift - som alltid kramade er i skolan, nära, på kontoret - ibland flera kramar i rad - var hemma hos er i er lägenhet på en fika efter att ni bestämt det? och ni ska ses nu snart igen? På fikan i lägenheten pratade, skrattade och fikade ni. Sedan kramades han/ni också (nära kramar, tvåarmar, kinder mot varandra), innan han skulle gå, han tog din hand osv.

Ni har liknande intressen och pratar ganska mycket om dessa. Hade bra kontakt och pratade mycket i skolan också. Han har sagt flera gånger att du är hans "bästa elev någonsin", "du är inte som alla andra", "du är min själsfrände" osv. 

Hur skulle ni sett på detta? Vill läraren något ytterligare eller bara vara en vän?

 

 

 

 

 


   
Citera
Ämnesetiketter

SPRING!

 


   
SvaraCitera
Ämnesstartare

Ingen hjälpsam..?


   
SvaraCitera

jag skulle ha velat vara naiv om saken så länge som möjligt. det är najs med människor som vill prata om samma intressen som en själv, oavsett hur gamla de är eller hur många armar de kramas med. och det är värt att inte förstöra på grund av en (ogrundad) sedvanenoja.

fan vad allt ska handla om sex och ha sig. din lärare hade nog varit mer rätt på sak om han hade menat allvar med att vilja förstöra sitt äktenskap för att få ligga med en nittonåring.


   
SvaraCitera

(om han vill ha sex:) asså, spelar ingen roll vad han vill egentligen... Tänk på hans fru. Folk som är otrogna bör bryta sig ur förhållandet de har, om det inte är öppet, och gör de inte det tycker jag att det är upp till "offrena" (sry, kmr inte på det lämpliga ordet) att avvisa dem eftersom att de då inte uppmanas till de Felaktiga handlingarna de vill begå..

Men du bör nog ta upp det med honom, säga typ "Vad tycker du om våra möten?" och be honom vara ärlig. Han kanske bara är väldigt ensam och söker en nära vän? Man vet ju aldrig 🙂


   
SvaraCitera

okej, jag tycker att det här är skitkonstigt. 
Han är din före detta lärare, han har haft en maktroll över dig. 
Han är mer än 30 år äldre än dig. Han söker VÄLDIGT mycket kroppslig kontakt. 

creep


   
SvaraCitera

ni på UM är väldigt fördomsfulla.

därför det första ni tänker på är pedofil. tragiskt.

 

Hur skulle ni sett på detta? Vill läraren något ytterligare eller bara vara en vän? den enda anledningen till att du tycker att det är konstigt är för att han är gammal. du märker ju om han vill något annat.. och då är det bara att säga ifrån. han är gammal, gift och han kommer knappast ta risker.

 


   
SvaraCitera

eeuuuuw sa du 55+ gå hitta en i din ålder o ha kul med istället hahah de e ju löjligt han e ju 40 år äldre än dig


   
SvaraCitera