Forumet - Filmen Australia - vaning för avslöjanden

Filmen Australia - vaning för avslöjanden

913 0 9

Spana också in:

Jag har! Jag kände mig inte jättepepp, tänkte att det säkert är en alldeles för märkvärdig film för mig... så jag satt o var rätt skeptisk o tyckte den var fånig i början... men efter en stund så kom jag in i den o tyckte stundtals den var rätt gripande. Fick kämpa emot tårarna lite på slutet till och med! Välgjord o så där, några riktigt fina delar... men jag skulle nog inte orka se den igen :)
Min kritisering av filmen, om ni undrar jobbar jag med det.

En blandning av allt som berör.

Australia:

HANDLING: 4
SKÅDESPEL: 5
MUSIK: 5
SPECIALEFEKTER: 5
MITT TYCKE: 4

TOTALT: 23/25
BETYG: 5/5

KOMMENTAR:

En underbar film som väcker känslor och berör med humor, spänning, drama mm. Mycket bra skådespel av alla i filmen och extra plus till barnskådespelarna som gjorde en oerhört bra inlevelse i sina roller. Musiken var bra och användes på rätt ställen och i olika former. Slutet var dock en aningen för långt och tjatit. Lite mer personbeskrivning av den kvinnliga huvudrollen. Fem stjärnig film.
Compton GangztaH:

På vilket sätt jobbar du med det?
Du är 16 år och kan knappt stava, bullshit att du är en professionell filmkritiker.


Hehe, jag jobbar för tex moviezine och gp. Sen skriver jag inte om filmerna utan bara granska dem efter en mall där jag sätter ifrån. Ang min stavning skriver jag jävligt snabbt och orkar inte kolla om alla ord är rätt.