Forumet - Filmens motsvarighet till spotify! - Voddler

Filmens motsvarighet till spotify! - Voddler

910 0 34
Hittade detta på ett annat forum. Men det ska erbjudas en ny tjänst där man kan streama filmer.


BBB: Hur funkar det?

Voddler är en filmtjänst som du enkelt laddar ner till din dator. Sedan strömmas filmen till datorn över internet, utan att laddas ner på datorn och ta en massa plats.

Kvaliteten på filmerna är mycket hög, många visas i HD-format. Ju bättre uppkoppling du har desto bättre kvalitet blir det på bilden, men även i låga hastigheter kan du se film med samma kvalitet som DVD. Utbudet kommer att byggas ut successivt, men redan i höst kommer Voddler erbjuda tusentals filmer och TV-serier.

Till att börja med fungerar tjänsten bara i PC, med Linux eller Windows operativsystem. Senare i höst fungerar den även i Mac.
Vad är Beta?

Den första varianten av Voddler kommer att vara en så kallad betaversion. Det innebär att tjänsten fortfarande är under utveckling och att du behöver en inbjudan för att kunna använda Voddler.

Tanken med betaversionen är att man ska kunna testa tjänsten under tiden som den vidareutvecklas och förbättras med större utbud och fler funktioner.

---------------------

http://teknofil.no/wip4/sniktitt-voddler---fremtidens-filmtjeneste/d.epl?id=4043... <-- från en norsk tidign med lite information och bilder på voddler

--------------------

Ungefär såhär ser det ut, men detta är bara beta.
Image

man kan registrera sig för testning på denna sida: http://www.voddler.com/index/force-login

Spana också in: