Forumet - Filmer som har gjort intryck på dig

Filmer som har gjort intryck på dig

2316 0 29

Spana också in:

Serie:
Yi Zhi Mei

En otrolig serie med allt som gör ett skådespeleri och filmatiseringens handling till ett mästerverk.
Allt finns med... Skådespeleriets utövare äro exceptionella i dess emotionella uttryck.
Handlingarna äro närmare perfekt komponerat med flertalet riktningar som med var tråd bindes samman emot huvudhandlingen. Oförutsägbar, alltid något nytt, filmningen är fantastisk och scriptet/scripten är utomordentligt enastående!

Då nästan alla filmatiseringar som utspelar sig en bra bit tillbaka ur historien är tämligen banala, så är denna ett undantag. Då regissören har god visdom och erfarenhet om hur det tedde sig vid den tiden.

Alla aktörerna är så olika och spelar var och en sin roll, och delar varandras gång i filmen/serien. Det finns romantik, action, historia, äventyr och inte allra minst drama. Filmens aktörer är alla beroende på varandra så man kan säga att det finns så många huvudpersoner. Men i fokus är ändå Wallace Huo, som är min favorit. Älskar hans lugn vad som än händer och att han alltid tar sin tid för allt och alla."Never judge a person before he/she is dead" Så mycket problem som uppstår i handlingen och han är alltid den som försöker att fixa allt till det bästa möjliga.

Finns nog ingen... (enligt mig)... mer välskapad media. Tumme upp