Forumet - Filmtips (porrfilm)

Filmtips (porrfilm)

6294 0 34
Den svenska porrfilmen har fallerat de senate 20 åren. Filmerna blir bara sämre och sämre, fullt med tjejer med silikon och filmerna blir bara sjukare och sjukare. Okej, Ridskolan är kult. Men det ska inte förnekas att den är egentligen kass. Så därför startar jag här med en tråd där vi kan fråga om tips om riktigt bra porrfilm. Både killar och tjejer är välkomna att svara.

Självklart är ni välkomna även med egna filmtips[y]

Spana också in:

Jag eftersöker en film, som jag såg typ när jag var 10 eller nåt. Kommer inte ihåg vad den heter
men den "handlar" om att några föräldrar som anlitar en barnflicka för det ska ut och äta. Hur som helst, när det har gått och hon är ensam tar hon fram en poster av John Travolta som hon börjar gnida sig emot. Rätt var det är kommer föräldrarna tillbaka och hittar henne där. Det joinar, och alla har sex på postern av lilla Travolta. Den är från 80-talet btw.

Vill mest veta det, eftersom Travolta är något av en idol för mig [blush]
Stringburka:

Porrfilm och kvalitét går inte ihop. Men annars är det väl det gamla vanliga; fäbodjäntan, random grejer från Aktuell Rapport, Peters Påle osv...


Nej nej, det finns faktiskt avsevärt bättre filmer än så. Har sett en. Tror den ska heta sexskolan eller något. Sommaren med Vanja finns det väl någon som heter också? Har du sett den?
SebastianE:

Nej nej, det finns faktiskt avsevärt bättre filmer än så. Har sett en. Tror den ska heta sexskolan eller något.


Sexskolan är ridskolan 2. Den är rätt bra.

Har en svensk film med en kurvig men kort skåning. Dialog och allt sånt är värdelöst, men hon har fina ögon och ser inte plastig ut för fem öre. Vet ej vad den heter dock.
Stringburka:

Sexskolan är ridskolan 2. Den är rätt bra.


Nej nej detta ska vara en riktigt gammal film från 70-talet.Stringburka:

Har en svensk film med en kurvig men kort skåning. Dialog och allt sånt är värdelöst, men hon har fina ögon och ser inte plastig ut för fem öre. Vet ej vad den heter dock.


Är det en amatörrulle?
Stringburka:

Inte i klassisk bemärkelse, nej. Men de som gör den är ju helt klart inte direkt duktiga.Youtuba "skånsk porr" så hittar du introt tror jag.


Haha detta måste jag bara se[bigsmile]

wakajwaka:

tror de va nån som hette typ "svenska tjejjers riktiga fantasier"de va typ ett gäng kvinnor som hade "tjejmiddag" och snackade om deras fantasier, och så fick man se fantasierna. Va i alla fall en snygg brud i den, vilket är ovanligt i svensk porr.


Hmm och inga killar?