Forumet - Fingerprints sanning & konsekvens

Fingerprints sanning & konsekvens

4354 2 60
Snor Times idé som hon snott av S3ON.

Har för mycket fritid, nä det har jag inte men fan det kan bli kul.

Förtydligande: Ni väljer sanning eller konsekvens! Sanning kan innebära att ni får veta vad jag tycker om er eller något annat ni undrar över (kommer också fortsätta svara i den andra tråden, så ni som skrivit där - oroa er inte). Konsekvens innebär att ni väljer att jag testar något! 

Vissa saker kommer jag inte göra, som ni säkert förstår, men typ vara naken, göra något som gör ont eller något som skadar mig eller någon annan för den delen.

Ni förstår säkert ungefär vart gränsen går. 

Senast ändrad 30 Sep 2014, 22:35 av Fingerprints

Konsekvens: Jag skulle vilja se en video där Fingerprints tittar in i kameran och läser upp följande text, gärna lite sådär statsmannamässigt: 

"Kära UMare

Den 14 september i höst är det val till Sveriges riksdag, kanske det viktigaste valet någonsin. Det är ett val mellan gott och ont, mellan intelligens och idioti, mellan tolerans och intolerans, och mellan kärlek och hat. Jag ber er att rösta på godhet, på intelligens, för tolerans och för kärlek. Jag ber er att rösta för flyktingen som nyss flytt från sitt land i krig, för den ensamma pensionären på ålderdomshemmet, för de lekande barnen på våra skolgårdar och för småbarnsfamiljen i radhuset som gör allt för att få pengarna och vardagen att gå runt. Jag ber er, kära UMare, att rösta på Sverigedemokraterna i valet 2014. För hela Sverige. 

Tack."


Spana också in: