Forumet - fingra sig första gången.

fingra sig första gången.

1015 1 6
Tja! jag är en 16 årig tjej som har bara smekt under två år nu och ja jag är oskuld btw. 
jag var med en kille igår och vi hade bestämt att han skulle fingra mig (för jag vågade inte göra de själv). men de funkade liksom inte, det gjorde jätte ont fast han tog det lugnt haha..  så min fråga är, vad ska jag göra för att jag själv ska kunna fingra mig, finns det några tips eller trix om vad man kan göra så att det går smidigt? super schyst om man fick svar :) 

Inga kommentarer

Tråden har 6 svar. Sortera efter:
Känner igen din situation, fast jag visste knappt vad det var då faktiskt. Det var alltså någon annan som fingrade mig första gången (naturligtvis hade jag onanerat förut men aldrig på det sättet) . Det hela började med att nån fingrade mig utanpå byxorna (haha) det tyckte jag om, och sen dess... började jag associera fingrar med något najs, nu är det en vana :P Om du vill kunna fingra dig själv måste du först låta din kropp tycka det är skönt. Så börja på det sättet med trosor på, stick inte in fingrarna direkt. Det kan knappast göra ont. :) och om du gillar det då, så kommer du vilja göra mer och mer, tills slut fåru in fem fingrar! Kör på! 

Spana också in:

en fråga

kan man inte råka gö sig mkt illa om man typ har långa naglar :( ? 

typ dött när nån råkat stöta i mig me sin nagel
o då menar ja inte pga att dom blir skitsura o slår till en även fast att de var deras fel 
djävla tjejer som inte kan busa i soffan utan att skada sig sjlva Ledsen

man e väl inte lika hårdhänt när man pullar kanske men fan nära klimax ökar man ju takten asmkt?? 

ere drfr tjejer har mens
Smörj in dig med t ex olivolja innan så att det går lättare men det allra viktigaste är att du är avslappnad och inte ser det hela som något måste