Forumet - Finnar i hela pannan på tre veckor..

Finnar i hela pannan på tre veckor..

3537 0 20
Jag har alltid haft jättefin hy och aldrig haft problem med finnar,.. fram tills nu..
På ungefär tre veckor har jag fått hur mycket finnar som helst i pannan och jag känner mig så jävla äcklig, min hy är jättefet och det blir bara mer och mer också och jag är jätterädd för att jag ska få i hela ansiktet och få acne :(
Jag tvättar mig bara morgon och kväll i ansiktet för jag har hört att man inte ska göra mer för huden producerar bara mer fett då.
Jag vågar inte heller ta någon ansiktskräm eller tvål i ansiktet för jag vet inte om de gör så det bara blir värre eller inte så jag använder bara varmt vatten.

Vad ska jag göra ?:(
Vet ni någon bra tvål eller ansiktskräm som är bra för finnar?

Spana också in:

dunderklumpen:

Finns det något speciellt som är rikt på vitamin B5? :)


Inte den mängd du behöver.

http://www.vitaminb5.se/

Bläddra ner till slutet, där kan du välja mellan pulverform, kapslar eller i flytande form. Jag testade kapslarna, de fungerade på mig, i alla fall.

Du tar 21 st per dag, 7 st fördelat på tre tillfällen. Kan tyckas mycket, vilket det iofs är, men inget farligt i sig. Jag fick inga biverkningar, vissa får dock.
dunderklumpen:

Vad ska jag göra ?:(


Hade några enstaka få i pannan förut men jag förstår hur du känner, man tror att det är tre gånger värre än vad det faktiskt är.
Jag testade iaf att pressa en citron varje kväll i en skål, sedan hade jag ner salt i skålen och använde mig utav en bomull som jag doppade i skålen och la det över hela mitt ansikte.
Gick sedan och la mig, morgonen därpå sköljde jag av allt och hade då babylen hy!

Man ska egentligen ha det i en helmånad men jag orkade inte stå och pressa en citron varje kväll så jag testade bara i tre dagar.

Men ifall du skall testa detta MÅSTE du ha i salt annars kommer det svida som in i helvete för jag testade även att bara ha i salt, klarade inte ens en kvart innan jag var tvungen att skölja bort det för att det sved så extremt mycket.

Har hört att salt dödar bakterier och att citron bleker så det är nog därför det funkar.
ägd [crazy]

framtidstron är död:

Min hy blev bättre när jag sluta göra någonting alls.


+1


hade problem med lite finnar eller vad det nu var på övre ryggen för några år sedan.. testade krämer, tvätta oftal, skrubba o grejer. men när jag bara sket i det och inte peta så försvann dom [smile] behöver dock inte vara därför, kanske bara var så att deras tid var inne...
har ju med hormoner o göra, tunga grejer. antingen lider man igenom det eller så tar man till det tunga artilleriet [wink]