Forumet - Finnar, röd och kli i underlivet

Finnar, röd och kli i underlivet

1150 0 10
Hej! Har ett ganska jobbigt problem... Haft sex tre gånger med min nuvarande pojkvän, första gången gick bra och vi använde kondom. Andra gången kom han inte på en timma vilket ledde till att jag blev torrare och torrare, och tillslut gjorde det ont så vi avbröt. Efteråt blev jag jätteöm och röd, fick utslag som jag själv skulle kalla finnar eftersom de gick att klämma.. (såg dessutom ut som det).. Fick ont i flera dagar efter men efter någon vecka försvann det.. Nu hade jag det igen, denna gången körde vi både med och utan kondom, men gjorde så ont att vi avbröt nästan direkt. Nu har jag ont igen, det kliar lite, svider när jag tar på rfsu:s after shave gel som ska lugna huden, det är rött, så torrt att det blivit hudflagor omkring, när jag tar på intim creme som ska återfukta och lugna blir det rödare och kliar lite mer... Finnarna är väldigt många och sitter t o m upp mot magen nästan... Vad är det för fel!?

Spana också in:

teddybjorn:

när jag tar på intim creme som ska återfukta och lugna blir det rödare och kliar lite mer... Finnarna är väldigt många och sitter t o m upp mot magen nästan... Vad är det för fel!?


Prova återfukta med någon olja istället, t ex olivolja, det fungerar vanligen myyyycket bättre; i varje fall för mig. Om du vill att de skall försvinna kanske du skall skippa raka ett tag så huden får lite lugn och ro...

teddybjorn:

Andra gången kom han inte på en timma


Vill också ha penetrationssamlag i en hel timma i sträck, byta?

Slumpartad:

Gonnoré


1. Det stavas "gonorré".
2. Sluta tramsa. [no-no]