Forumet - Finnliknande sak bredvid hålet i näsan?

Finnliknande sak bredvid hålet i näsan?

854 0 15
Vad kan detta vara och vad ska man göra med det? Det ser ut och vara en finne, men det är det inte.. precis bredvid hålet i näsan. den är inte speciellt röd och så, så det verkar inte vara nån böld , är det vanligt eller? tog hålet för ca 2 v sen, rengör med desivon och ljummet vatten bara inuti näsan har funkat bra hittils....

Spana också in:

spaceFlea:

Jag stoppade in en nål i min och det började blöda massor, men den försvann efter ca 2 månader.


hm okej, ja tryckte sönder min med en tops innan med desivon på, blödde jättemycket också, saken är ju rätt stor med, lika stor som piercingen typ ju.. stör mig på den såklart, men inte så jag bara "ÅÅHHH HERREGUUUUD MITT UTSEENDE ÄR FÖRSTÖRT [cry][cry]" utan bara "orka".
men undrar, ska man låta skiten vara, eller kan man hålla på med den ibland? [cute]
innan var den fylld med lite vitaktigt men nu verkar det bara vara blod ju [shake]

bilden är utan piercingen såklart.. när man hållt på med den där så gör det ju svinont och trycka genom den igen -.- jag skär snart bort den och tvingar den och aldrig mer komma tillbaka [mad] .. om de nu hade gått..

DSC07737.JPG

lemuu:

ad kan detta vara och vad ska man göra med det?


inte mkt o göra åt.. kan vara en s.k. keloid. jag fick sånna när jag piercat industrial och näsvingen sen också, tog bort båda. de brukar växa och det blir SKITFULT! + gör ont.

lemuu:

jag skär snart bort den och tvingar den och aldrig mer komma tillbaka [mad] .. om de nu hade gått..


Den kommer tillbaka och blir ännu större [crazy]
I bästa fall så går den fort av sig självt, i värsta sitter den kvar i 500 år och tillslut är det bara så fult och irriterande att man tar bort piercingen. då skrumpnar den ihop och försviiinner!! [bigsmile] (fast ibland är den kvar och fortsätter växa så man måste in till sjukhuset)